Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Akinek bütykök vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Akinek bütykök vannak a lábán, nem érzi kellemetlenül magát, ha mezítláb van?

Figyelt kérdés

2018. dec. 16. 10:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

Mivel túl sok mindent nem tudok vele kezdeni, ezért felesleges rajta görcsölni. Persze, nyilván néha irigykedik az ember, amikor mindenki papucsban rohangál, és hú de szeretnék én is nőcis lenni, de ha egyszer ilyen patákkal áldott meg az ég... :D

Cipőt vásárolni rühellek, meg tudom, hogy úgyis mind hamar tönkremegy, de ennyi.

Meg hát mit kéne tennem? Nyáron is járjak térdig gumicsizmában, mert abban nem látszik a bütyök...? Hogyne. Akit zavar, ne nézze a lábam.

2018. dec. 17. 09:21
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is olyan munka mellett jott ki ahol nyaron hart cipoben kellett lennem. Jarok rendszeresen pedikuroshoz, ha o nem tudja eltuntetni akkor az igenyessegem sem segit sokat. Magyarul nem ettol fugg.

Viszont allati ciki ha valaki okoskodik de full hulye! :D

Tobbiek, ezen pedig nem besertodni kell, hanem felvilagositani az okoskodot ha zavar... ;)

2018. dec. 19. 06:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajna bütykös a lábam, de volt már lábfétises pasim :o

Ja és igényes vagyok magamra. Be lehetne már fejezni ezt.

2018. dec. 19. 08:38
 14/23 anonim válasza:
91%

Az itt válaszolók felének szerintem halvány lila dunsztja nincs arról mi is az a bütyök. Tehát a bütyök az nem egy bőrkeményedés amit egy vasárnap délután, fürdés után gyorsan lereszelsz a talpadról. A bütyök az amikor a nagylábujj csont elferdül és az alsó fele kitüremkedik a láb belső oldalán. És a legjobb dolog benne, hogy semmi nem tünteti onnan el soha többet ,csak műtét. Általában nőket érint a probléma (magas sarkú cipő hordása), de én pasi vagyok és nekem például a rendszeres futás hozta ki.

Szóval, köze nincs ahhoz hogy igényes vagy-e vagy sem, csak ahhoz hogy hajlandó vagy-e megműttetni ha már ki alakult, vagy sem. A bőrkeményedés az más. Áztasd be forró vízbe, aztán adj neki reszelővel és annyi.

2018. dec. 21. 14:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, kb. tíz évig magassarkúban éltem. Engem különösen nem zavar, nem azért mert igénytelen vagyok, hanem azért mert az egy csont kinövés, mit tudok vele csinálni otthon? Maximum a sebész tud rajta segíteni.

Egyik barátnőm megműttete az övét.. Két hónapig feküdt, ugyanis azt a kiálló csontot lereszelik és valami fémmel "kitámasztják". Azt mondta már bánja a műtétet, mert sokszor fáj neki, megérzi az időjárást stb.

2019. jan. 7. 16:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamàm szakàcsnőként dolgozott vagy 60 évig, emlékszem amikor gyerek voltam, megműttette, de nagyon fàjdalmas volt neki utàna.

Nos, neki a rengeteg állàs miatt volt.

Nekem is van csontkinövés, ugyanis 20 évig magassarkúban flangàltam mindenhova, csoda hogy aludni mezítlàb aludtam.

Az igénytelentől nagyon messzi van nagymamàm is, és én is.

Szerintem a legtöbb nőnek kijön, aki sokat àll, vagy feszt magassarkúban jàr.

De erről ne nyilatkozzon egy 18 éves kis tinilàny, hogy esetleg igénytelen ezmiatt valaki, vagy szégyellnivaló.

Amikor 30-40-50 éves lesz, és màr "élt" eleget a làba, akkor lehet dumàlni.

2019. jan. 8. 07:54
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nincs bütyköm, pedig sportolok, és hosszú évekig állómunkát végeztem. Szerintem egyértelműen a rossz cipőktől van. Annyiban mutat igénytelenséget, hogy valaki a divatot többre értékelte, mint az egészségét. Megműttetni nem érdemes, ezzel sztem együtt kell élni, ha már egyszer kialakult. Esetleg lehet tornáztatni, és oda kell figyelni a cipőre, hogy ne legyen rosszabb.
2019. febr. 5. 18:03
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Az utolsónak mondom, hogy valaki nem divatból hord magassarkút, hanem mert a munka miatt kötelező.:(
2019. febr. 5. 18:55
 19/23 anonim ***** válasza:
35%
Az a kisebbség. Egyébként nekem is van magassarkú cipőm, csizmám, de olyan kialakításúak, hogy ne fájjon bennük a lábam.Kicsit többe kerül talán, vagy tovább kell keresni, de megéri.Alig van cipőm egyébként, a legtöbb nővel ellentétben,még mielőtt valaki azzal jön, hogy ez anyagilag megoldhatatlan.Kevés cipő, de legyen jó!
2019. febr. 5. 19:58
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem érzem magam kellemetlenül, mert így bütyökkel együtt is formás, ápolt, pici lábam van.Lábkörmeim is festem, a lábam állandóan kenem, ápolom.Összességében tehát szép, legallábbis eddig senkinek nem volt gondja vele.Ez genetika, anyunak is volt.Én nem emlékszem, nekem mikor és mitől jött ki, nem hordtam sokat magassarkút.

Amúgy csak a műtét segít ezen, azt meg nem vállalnám, kockázatosabb,mint együtt élni azzal a kis bütyökkel.

A kritizálós kisasszonyok majd ha dolgozni fognak, nem csak a tükör előtt bambulni, akkor lehet hogy nekik is lesz bütykük, háromszor ekkora.

2019. márc. 12. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!