Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akinek bütykök vannak a lábán, nem érzi kellemetlenül magát, ha mezítláb van?
Az mma edzomnek is butykos a laba,nekem is,a bnoimnek is. Senki sem tokeletes. Mit kene szegyellni rajta?? Inkabb azt kell szegyellni,ha vki nem sportol es trlibesz.rt buvarruha.
N
Gondolom ezek a csajok azok, akik minden picit is labfetises hapasit eljuldenek a kecibe.
:D
# 7 Tényleg? Írd már le kérlek, mit lehet egy létező bütyökkel tenni, hogy az teljesen eltűnjön! Várom!
Igényes nő vagyok, van bütyök a lábujjamon. Úgy jött ki, pár éve iskola mellett dolgoztam éjszakásként, és télen a zárt cipőben és hidegben, főleg ha beázott, kijött.
Nem szégyellem! Nyáron volt, hogy zavart, de olyan szandált választok, hogy legyen feltűnő és kész.
Ettől még ápolt vagyok és igényes, meg is fordulnak utánam az utcán, szóval az igénytelenező pharaszt tehet egy szívességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!