Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Akinek bütykök vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Akinek bütykök vannak a lábán, nem érzi kellemetlenül magát, ha mezítláb van?

Figyelt kérdés

2018. dec. 16. 10:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
8%
Aki igénytelen, azt nem zavarja.
2018. dec. 16. 10:33
 2/23 anonim ***** válasza:
31%
De. Szégyellem mutogatni Bütyök Ezredest :D
2018. dec. 16. 10:48
 3/23 anonim ***** válasza:
53%

Az mma edzomnek is butykos a laba,nekem is,a bnoimnek is. Senki sem tokeletes. Mit kene szegyellni rajta?? Inkabb azt kell szegyellni,ha vki nem sportol es trlibesz.rt buvarruha.

N

2018. dec. 16. 11:39
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Nekem nincs butyok rajta, de en ugy vagyok ezzel, hogy ami ellen tenni tudok, az ellen teszek is. Amit meg nem lehet megvaltoztatni, mert adott, azt nem szegyellem. Es a boldog szabadsagot, eletoromot senki sem tudja elvenni tolem a kritikaival, senki sem fogja elerni, hogy barmilyen kevesbe szep testreszem miatt ne legyek felszabadult, es ne tehessek meg barmit, amihez kedvem van.
2018. dec. 16. 11:40
 5/23 anonim ***** válasza:
50%
#3 Meg azt is, ha valakinek ennyi IQ adatott csak, hogy igy nyilatkozzon masokrol.
2018. dec. 16. 11:42
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

Gondolom ezek a csajok azok, akik minden picit is labfetises hapasit eljuldenek a kecibe.

:D

2018. dec. 16. 12:51
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
#3 Ez igaz, de ahogy a kövérség ellen, úgy az undorító bütyök ellen is lehetne tenni :) Ez mind igényesség kérdése.
2018. dec. 16. 13:37
 8/23 anonim ***** válasza:
99%

# 7 Tényleg? Írd már le kérlek, mit lehet egy létező bütyökkel tenni, hogy az teljesen eltűnjön! Várom!

Igényes nő vagyok, van bütyök a lábujjamon. Úgy jött ki, pár éve iskola mellett dolgoztam éjszakásként, és télen a zárt cipőben és hidegben, főleg ha beázott, kijött.

Nem szégyellem! Nyáron volt, hogy zavart, de olyan szandált választok, hogy legyen feltűnő és kész.

Ettől még ápolt vagyok és igényes, meg is fordulnak utánam az utcán, szóval az igénytelenező pharaszt tehet egy szívességet.

2018. dec. 16. 14:39
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
*de olyan szandált választok, hogy NE legyen feltűnő
2018. dec. 16. 14:40
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
# 6 vagy inkább elhányják magukat és maguktól lelépnek
2018. dec. 16. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!