Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nagy húsevő és a párja vegán? Vannak súrlódások emiatt? Esetleg változtattatok az életviteleteken (és főképp az étkezésre gondolok) emiatt?
Nekem jelenleg nincs párom, viszont majdnem vegán vagyok (a mézet nem hagytam még el), és az eddigi barátaim mind húsevők voltak. Nem volt emiatt probléma közöttünk, elfogadtuk egymás életvitelét.
Te a húsevő vagy a vegán fél vagy a kapcsolatotokban?
Szerintem ez csak hozzáállás kérdésén múlik.
Én elég szabadon kezelem a dolgot, nem borulok ki, ha húshoz kell nyúlni, ugyanúgy megcsinálom neki a csirkemellet meg a darálthusis kaját. Néha belekóstol az én kajámba is, de nem annyira jön be. :) Szóval kvázi magammal "toltam ki", mert kétfelé főzök.
A kulcs az elfogadás. Ha napi szinten rinyálnék, hogy nem csinálom meg az ebédjét, mert úristenhús, akkor biztosan nem működne. Viszont én nem vagyok vérvegán, nem ítélem el a húsevőket.
Mondjuk, mi már jó ideje együtt voltunk, mikor életmódot váltottam, szóval volt alap, amiből kiindultunk. Eleinte sokat csúfolódott, hogy jön a világvége és éhen halok :), de mára ő is elfogadta, hogy ez nem az étkezésről szól, hanem világszemléletről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!