Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, létezhet erre "kompromisszum"?
Mindenképp az a legtanácsosabb, ha leültök, és részletesen, higgadtan át vesézítek ezt a kérdést egymásközt. Hiszen az nem elég, ha csak annyit mondasz egy ilyen fontos témát illetően a párodnak, hogy “még nem állunk készen rá”.
Ha ezután sem tudtok dűlőre jutni, akkor fel kell tenni azt a kérdést elsősorban magadnak, hogy képes vagy-e elengedni őt, hogy mással, de családot alapíthasson idővel, vagy hajlandó vagy némi áldozatot hozni és félre tenni a saját nézeteid, annak érdekében, hogy együtt alkothassatok, egy családot, bármilyen nehézkes is lehetnek a kezdetek.
Bárhogy is döntsetek, én minden jót kívánok !
2. Vagyok ! Ismét !
Nem tudom milyen lehet két anyával felnőni, de ahogy egy apa vagy anya nélkül felnevelt gyermeket, az egyedülállók, úgy egy két anyával rendelkező gyerekből is lehet értelmes, lelkileg stabil embert nevelni !
Ez csupán felfogás és hozzáállás kérdése !
Én heteroszexuális nőként nem ítélem ezt el.
Úgy érzem vannak olyan helyzetek, amikor igenis azt kell mondani, nem való egy embernek gyermek, és erre számtalan példát tudnék felhozni, de két tisztességes ember, miért ne vállalhatna babát, ha szeretik egymást ?
Mindenki magába nézzen először !
Mert nem hiszem, hogy egy homoszexuális vagy egy leszbikus személy/ pár elítélendő lenne, és nyilván ők is, mint minden nő és férfi egyszer, komolyan fontolóra veszik a gyermek vállalást ! Teljesen érthető !
Ezek szerint én is nyomorult vagyok, mert nem tapasztaltam meg az apai szeretetet és ráadásul csak egy szomorú anyukám volt amíg fiatalon meg nem halt ő is.
Pfff.
Az érveid érthetőek is lehetnek, de tudnod kell, hogy soha nem fogod úgy érezni, hogy most már minden teljesen aktuális a babához.
Mindig próbára fogja tenni a kapcsolatot egy baba érkezése és mindig nagy anyagi megterhelést fog jelenteni a két felnőtt két fizetésből történő fenntartásához képest.
Megértem, hogy nem érzed magadat késznek, de akkor tényleg át kell gondolnod a jövőt.
Szerintem a munka sosem lehet fontosabb a családnál. De a döntés, a nehéz döntés a tiéd.
Kívánok hozzá erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!