Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
Figyelt kérdés
Nagy problémám van a közelgő ünnepek miatt. Párommal együtt élünk, felnőtt gyerekeink nem közösek. Igazából most lesz az első együtt töltött karácsonyunk amitől egyre jobban félek. Én nem vagyok az a főzni szerető típus, megcsinálom egy héten párszor persze, de eddig úgy alakult az életem hogy 2-3 főre maximum. Valahogy béna vagyok a nagyobb adagokhoz, és fáraszt is ez a tevékenység bár próbálom nem mutatni. Válásom előtt szülőkhöz jártunk ünnepekkor, ez most már nincsen. Páromnak nagy családja van, én képtelen vagyok sok embert vendégül látni, párom viszont tudom hogy ezt várja. Ő ebben nőtt fel, megoldották az asszonyok. Már az is megfordult a fejemben hogy a karácsonyi-szilveszteri étel gyártásoknak rengeteg veszekedés, akár szakítás lesz a vége. Én ezt nem akarom természetesen, bár már most rosszul érzem emiatt. Tanácsot kérnék tőletek mit tehetek, azt ne mondjátok hogy képes leszek nagy családot vendégül látni mert sírva fakadok a gondolatától is. És páromat sem szeretném elveszíteni mert neki az ilyesmi fontos. Mit tehetnék?
ugy lesz minden, ahogy bevezeted az elejen. ha most vendegul latod oket es/vagy fozol, jovore sem menekulsz. el fogjak varni.
ez a karacsony vizvalaszto lesz. en a kajarendelesre szavazok, vagy menjetek etterembe.
2018. nov. 28. 21:02
12/18 anonim válasza:
Mondjuk az nekem fura ha ez a rész nem derül ki összeköltözés előtt.
De valóban lehet arra hivatkozmi hogy kicsi a lakás es nem tudtok nyugodtan beszélgetni ha te közben rohangalsz ezert jobb az étterem, vagy keresel sütőbe dobható egytálételt amit igazán nem nagy művészet megcsinálni. Sztem tökmindegy hogy az ember 3 v 8 főre főz abból a szempontból hogy vagy tud főzni vagy nem..
Egy halat berakni sütni nem kell nagy tudás...ha vannak gyeekeid nekem fura hogy felnevelted őket és ennyire nem vagy "kreatív"....
2018. nov. 28. 21:25
13/18 anonim válasza:
Aznap mikor jönnének menj el Te is a családodhoz látogatóba, süssön-főzzön csak a párod a családjának. Persze ezt jó előre közöld vele, hogy fel tudjon rá készülni hogy ez bizony az ő napjuk lesz. Ha ez nem tetszik neki, akkor vagy közösen készítitek a kaját, vagy rendelés. Egyedül semmiképp ne vallalj be olyat amit nem szeretnél.
2018. nov. 28. 21:26
14/18 anonim válasza:
Beszeljetek meg. De tenyleg. Lehet te magadban mar legyartottal egy forgatokonyvet o meg azt se tudja hogy most lesz advent elso vasarnapja...
Es semmi se ciki, amiben ket ember megegyezik. Ha asztalt foglaltok es egy cukraszdabol rendelsz sutit az is tok oke. Vagy megmondod, hogy ez bizony batyus bal lesz. :D
2018. nov. 28. 23:07
15/18 anonim válasza:
Rendelj kajat, talakat valamelyik etterembol..!!😂 en surtyomban turi igy oldanam meg titkot nem csinalnek belole de ha kiderulne jot rohognek az egeszen es viccet csinalnek belole:)))))
2018. nov. 28. 23:47
16/18 anonim válasza:
Nekem alapból nem kell olyan pali,aki főzni nem tud,csak a kaját várja.Nem tud,és nem képes alap dolgokat se megcsinálni a konyhában.És szerinte ez a nők dolga.Nálam ez alapban sztornó.De tegyük fel,mégis.A nagy tökömet főznék 8-10 ismeretlen embernek akihez semmi közöm,meg még ugráljak,persze.Pénztárca kinyit,lehet fizetni az étteremből hozott kaját,persze nem az én pénztárcámból,ennyi :)
2018. nov. 29. 02:55
17/18 anonim válasza:
Én is a rendelésre szavazok. Nem olyan nagy kiadás és le van a gond.:) De mindenképpen kommunikáljatok!!! Nem is értem ez a kérdés miért olyan nagy probléma, vagy mi az, ami miatt nem mered ezt őszintén elmondani annak, akivel együtt élsz??? Szakításba torkollna az, hogy nem szeretnél karácsonykor 8 emberre főzni?? WTF? Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :O
2018. nov. 29. 08:54
18/18 anonim válasza:
Panelben egyáltalán elfértek ennyien?
Le kéne ülni az összes gyerekkel-rokonnal, aki jönne, hogy nálatok nem megvalósítható ez a fajta vendégeskedés, de nagyon szívesen részt vesztek benne, ha más biztosítja a helyszínt. Ebben a verzióban otthon készítesz egy nagy adag süteményt vagy valamilyen egyféle ételt, és viszitek magatokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!