Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normálisak ezek az érzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisak ezek az érzések egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyjából 19 hónapja ismerem páromat. Már együtt is élünk és ez hozta elő a problémákat. Mindketten elváltunk, nem vagyunk már fiatalok, gyerekeink felnőttek. Nagyon jól indult a kapcsolatunk, de mostanra boldogtalannak érzem magam hiába szeretem őt. Olyan megszokott lett minden, ugyanaz a napi program ha mindketten otthon vagyunk. Szoktunk néha menni ide-oda, de az otthoni dolgok unalmasak. Sőt kezd teher lenni az alkalmazkodás, a számomra sok szex, az ebédről való gondolkodás. Én vagyok a nő. Pedig igazából nem tudok páromra rosszat mondani, azt leszámítva hogy nekem tényleg sok az ágyban való közeledése. Ezt mondtam is neki már többször, de azt látom nem tud mit kezdeni az érzéseimmel. Kérdésem az lenne érzett e valaki hasonlót, néha azt hiszem talán nem is nekem való a párkapcsolat, esetleg jobb lenne egyedül kötöttségek és elvárások nélkül. Vagy szedjem magam össze mert bennem van a hiba?
2018. nov. 25. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
hát nem tudom. nekem sem felhőtlen a szexuális életem a barátommal, ezen a téren nem illünk annyira össze, viszont nagyon szeretünk együtt lenni, rengeteget nevetünk együtt, és még ha állandóan össze is vagyunk zárva, akkor is nagyon jól elvagyunk. szóval még ha az a része nem is stimmel a kapcsolatnak, azért más része még lehetne jó. Ha meg semmi sem jó, akkor tényleg semmi értelme. Minek erőltetni.
2018. nov. 25. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

"esetleg jobb lenne egyedül kötöttségek és elvárások nélkül."

jobb lenne!

hidd el, az a szabadság mindennél többet ér.

így meg tűrheted a baszhatnékát, dolgozhatsz rá, szerintem te nem is vagy szerelmes belé (már).

2018. nov. 26. 01:48
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy emlékszem pár hete volt itt hasonló kérdés, és szerintem azt is te írtad ki.

Ez azt mutatja, hogy ez súlyos probléma neked, és menekülnöd kéne.

Őszintén tedd fel magadnak a kérdést, 19 hónappal ezelőtt mennyire játszottak szerepet az anyagiak, legfőképpen a lakhatásod problémája, amikor összejöttél ezzel a fickóval?

Hol laktál azelőtt?

Én elhiszem, hogy az elején tényleg vonzódtál hozzá, de azt sem tartom kizártnak, hogy számodra ez már akkor is valahol egy kényszerhelyzet volt.

50 pluszos nő vagy, nincs saját ingatlanod, vagy ha van, nem te laksz ott, a legkönnyebb ezt megoldni azzal, ha fejest ugrasz egy párkapcsolatba és összeköltözöl az illetővel.

De az élet bebizonyította, hogy ez mégsem fáklyás menet, és rengeteg kötelem (pl. napi szex, házimunka), megfelelési kényszer vegyül ebbe, ami felőröl.

Virginia Woolf már több mint fél évszázada leírta, hogy minden nő megérdemel egy saját otthont, szomorú, hogy ma egy (rengeteg!) középkorú magyar nő számára ez nem elérhető opció.

Abban az életszakaszban vagy, amikor már nehezebb alkalmazkodni, idomulni, az ember vágyik a nyugalomra, saját ritmusában élne.

Szóval legyünk őszinték: ez nagyrészt érdekkapcsolat.

És most nem tudsz hova menni, kitörni.

Ezt kéne megoldani.

Ha van/volt saját lakásod, akkor azt visszaszerezni.

És élni egyedül, függetlenül,nyugiban.

Nem kínozna senki a napi aktusokkal, akkor főznél, amikor neked tetszik, és attól még lehetnek színes, izgalmas programjaid, ez nem párkapcsolatfüggő!

2018. nov. 26. 04:39
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es röviden, de tömören mindent megmondott, szerintem is így van.

Kérdező, a másik meg: Írtad, hogy van saját ingatlanod, de más lakik benne. Hát akkor végső soron kiteheted, szóval ne ess kétségbe.

2018. nov. 26. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as is nagyon jól leírta. És amúgy hidd el, kivirulnál akkor.
2018. nov. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!