Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha még nem voltam szexuális...

Ha még nem voltam szexuális kapcsolatban, normálisak ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, még nem voltam senkivel ilyen kapcsolatban. A makkom elég érzékeny és a fitymámat mereven nem tudom teljesen hátrahúzni, normál állapotban simán megy. Önkielégítés közben elég gyorsan elmegyek, kb 10 percig bírom. Ezek azért vannak mert még nem voltam együtt senkivel és nem szoktam hozzá a dolgokhoz? Vagy mit kéne csinálnom?

2018. aug. 22. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Inkább fitymaszűkületed van, nem ártana megnézetni. Merev állapotban hátra kéne tudni húzni a bőrt, ez nem azon múlik, hogy élsz-e nemi életet vagy sem. A 8 éves kisfiamnak is teljesen hátra lehet húzni, pedig gondolhatod, hogy nem él nemi életet. Az meg, hogy önkielégítés során elmész 10 perc alatt, az nem idő. Nem mondanám gyorsnak. Ha a páromat orálisan kielégítem, elég neki 3 perc is az elmenéshez. :)

Nyilván az együttlét során más dolgokkal is foglalkozni fogsz, főleg a partnereddel, nem egyfolytában csinálod, amit csinálsz, hanem különböző dolgokkal megszakítod a folyamatos ingerlést, ezáltal majd tovább fogod bírni az együttlétet is.

2018. aug. 22. 17:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Kb. 3/4-ig tudom hátrahúzni, utána már csak nehezebben. Az akkor valami kisebb szűkület lehet? Az mennyire veszélyes? És az érzékeny makk miért lehet?
2018. aug. 22. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Veszélyesnek nem veszélyes, de ha egyszer nemi életet akarsz élni, akkor nem mondom, hogy nem lesz baromi kellemetlen az együttlét. Hogy mitől érzékeny a makkod, ezt is csak orvos tudná megmondani. Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de felnőtt korban lehet, csak műtéttel tudják megoldani. Sajnos kisgyerekkorban a szüleidnek kellett volna ezzel a problémával foglalkozni és akkor most nem kerültél volna ebbe a helyzetbe.
2018. aug. 22. 17:52
 4/5 anonim válasza:

Dehogy van fitymaszűkületed.

Akkor nyugodt állapotában sem lennél képes felhúzni rajta a bőrt teljesen. Egyszerűen még nem használtad és nem szokott hozzá az a bőrrész. Fel tud húzódni merev állapotban, de csak ha már a fitymaféked is be van járatva. Nekem pontosan így volt, ahogy neked, amíg nem volt partnerem, de ez teljesen normális. Nincs mitől tartanod. Huzamosabb szexuális élet esetén ez változni fog.

A makkod meg érzékeny, mert az egy érzékeny terület. Ha túlérzékeny, az viszont nem jó. Olyanra gondolok, hogy ha a bőr felcsusszan, fáj. Ilyen esetben tanácsos szakember felkeresése. A nadrágod is kidörzsölheti, így érdemesebb lehet kevésbé szűk ruhákat hordanod alsó tájékon.

Az ejakulációd elérésének sebessége meg jelen esetben teljesen mindegy, mivel nincs partnered. Ha a leendődnek több időre lesz szüksége, akkor majd ráerősítessz. Elmekontroll + gyakorlás (nem jutsz el a magomlésig, pihensz egy kicsit), így idővel ebben is jobb lehetsz.

2018. aug. 24. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Enyhébb fitymaszűkületed lehet jobb lenne elmenni urológushoz ő tud krémet felírni rá,vagy meleg vízben naponta a fitymád hátra kellene húzogatni és figyelni hogy pár hónap után jobb lesz a helyzet,ha nem akkor menj el urológushoz vele(beutaló nem kell).

OFF:

Fitymaszűkület kamaszkorban is kialakulhat,mert hirtelen megnő a nemi szerv,vastagodik is és ilyenkor is néha előfordulhat hogy relatív fitymaszűkület alakul ki,amit meg csak ha a pénisz merev akkor vehető észre,mert csak ha merev a pénisz akkor nem lehet a fitymát teljesen a makk mögé húzni.Na most ha valaki erről nem szól hogy ha merev a pénisz akkor nem tudja a fitymát hátrahúzni teljesen akkor azt senki se fogja észrevenni,az orvos sem.

Tehát nem mindig a szülő hibája,hogy nem figyelt oda,hiszen sokszor később alakul ki,de cukorbetegség is okozhatja!!!

Tehát nem tudjuk mikor lett relatív fitymaszűkülete,hiszen lankad állapotban a fitymája könnyen hátramegy ebben az esetben is.

2018. aug. 26. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!