Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor jön el az ideje annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az ideje annak, hogy a szép nők, potenciális párt látnak, egy átlagos kinézetű férfiban? Válás után, amikor gyerek is van?

Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez a kérdés saját magadra vonatkozik, kérdező, akkor soha. Várhatsz ítéletnapig, akkor sem.
2018. nov. 25. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Egyet tessék felfogni: soha, senkinek nem kell beérnie olyannal, akit nem tart vonzónak. Egyszerűen azért, mert ha te vagy az egyetlen és utolsó férfi a Földön, akkor is van két választási lehetősége: veled lesz vagy egyedül.
2018. nov. 25. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Van erre is livétel és példa is, sőt arra is, hogy átlag feletti nő átlag alatti pasiban találja meg a kielégítő partnert.

Egyébként átlag feletti nő miért ne vágyhatna szintén átlag feletti férfira?

Átlagos férfi miért nem tartja potenciális partnernak a szintén átlagos nőt?

Szanalmas és gyerekes dolog hisztizve számon kérni olyan dolgot, ami belőled is hiányzik.

2018. nov. 26. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Soha!

Én váltam és van gyerek, mégis válogatók...mert miért ne ha megtehetem?

N27

2018. nov. 27. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Egy csinos nő bárkit megkaphat. Ha neked van 100.000.000Ft-od egy házra, akkor te miért nem egy 45nm2-es panelt veszel a Havanna lakótelepen?
2018. nov. 27. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, idegesítő hogy nem, tudod használni a, vesszőket.
2018. nov. 27. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen hozzáállassal még a csúnya nők is elkerülnek, nemhogy az átlagosak vagy pláne az átlag fölöttiek.

Senkit nem fog érdekelni, hogy ronda vagy, vagy átlagos vagy egy adonisz ha ez mindened és nem tudod megtámogatni egy valamire való jószándékú személyiséggel.

Ha meg a gyerekeidet érzelmi zsarolásra használod, akkor főleg esélytelen.

2019. febr. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!