Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párod (nő) szőrösebb lenne mint az átlagos nők?
Keress fel egy endokrinológust, mert nőnék hormongondra (IR, PCOS, stb) utal amit jó időben kezelni!
Egyébként nem.
Én pont ilyen vagyok. Voltam orvosnál, semmi bajom.. Baba koromban még a fülem is szőrős volt.
A pasimmal szoktam kinek szőrőrösebb a hasa versenyt rendezni XD mondjuk mindig ő nyer... de csal...
Vékony vagyok, csinos vagyok, vagány vagyok, jó a természetem és csak épp egy picit vagyok nagyképű. De a szám felett, karomnál, hasamnál stb. gyakorlatilag választhatok h a bőröm kipattogzott a gyantától v szőrös. Nekem még a mellbimbóm körül és az államon, az arcomon, a csuklómon, a köldökömnél is vannak ormótlan fekete vastag szőrszálak. Amennyire lehet, kordában tartom, de pl a pospimban senki kedvéért nem borotválnék...
Ééééés minden fiú szerelmes volt belém tizenévesen.. még a fiúk anyja is engem akart a fiának XD most is van egy srác, aki odáig van értem.
Jah és vőlegényem van, 7 éve vagyunk együtt, hamarosan babaprojektbe kezdünk és ő szokott gyantázni.
Nah szóval csak hozzáállás kérdése. Ha nem hagyod, hogy ciki legyen, nem lesz.
Tényleg lehet, hogy valakiknél ez valami betegség tünete. Én igazából csak a ciki részére írtam, hogy ez egy olyan dolog, amit el lehet tűntetni és felfogás kérdése, hogy hogyan áll a dologhoz. Mármint ha betegség tünete, akkor akár megszűntethető is, akkor foglalkozni kell vele, de ha csak "ilyen", akkor sem kell attól félni, h a fiúk ez miatt fordulnának el tőle tömegesen.
Végülis egy kivizsgálás nem fáj, lehet én is utánanézek egy célzottnak, amit mondtatok sose lehet tudni alapon
# 9 Az is igaz. A szerelem meg amúgy is vak. :D
Ha esetleg így döntesz és elfogadsz tanácsot, mindenképp magánorvoshoz és magánlaborba menj, tapasztalatom szerint az állami eü. merő idő és energiapocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!