Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért tekint úgy a barátnőjére /feleségére mintha az egy bejárónő lenne? Miért alapvető dolog hogy a nő főz mos takarít rá mintha a férfi egy szállodában élne?
Nem lenne egyszerűbb ha a férfi is kivenné a részét a hazimunkabol és nem úgy viselkedne mint egy gyerek akit ki kell szolgálni?
Egy felnőtt ember képes magát ellátni és nem a másikra vár
Tudom ferfiak egy rétege csak ilyen de azok miért teszik ezt? Úgy hogy mindkét fel dolgozik
Sokakba az anyja nevelte ezt.
Elég ironikus, de a nők kihasználását sokszor épp egy nő tanítja a pasinak.
Legalábbis akiket én ismerek és ilyenek, azokat az anyjuk nevelte ilyenre.
Az a réteg aki ilyen, az könnyen lehet, hogy lusta. A nők azon rétege, aki ilyen férfiakkal van annak dacára, hogy ez neki probléma, az miért van? Te például miért vagy/voltál ilyen férfival kérdező, mikor a kifejtésed alapján tudod nagyon jól, hogy vannak olyan férfiak, akik a párjukkal együtt látják el az otthoni teendőket?
32/f
Nem tudom, de nem is érdekel.
Az én környezetemben mindig felesben ment minden, a férfiak is tudtaklegalább egy tál ételt a család elé tenni, foglalkoztak a gyerekekkel, sőt.
Viszont úgy néz ki ezt sok nő elviseli és együtt marad az ilyen férfival, és mivel ezt teszi így nem tudom sajnálni őket, maguknak köszönhetik.
Van választása mindenkinek.
Nem alapvető. Csak azt lehet cselédnek hasznàlni, aki hagyja magàt... Szarul vàlasztottàl.
Az ilyenek azért teszik ezt, mert van nő aki pattog nekik és megcsinàlja helyettük is a hàzimunkàt. Plusz van akinek az anyja kinyalta otthon a seggét és ezt szokta meg, hogy semmit se kell csinàlnia.
Mi nem hasznos a válaszomban?
Az volt a kérdés, hogy miért ilyen sok férfi.
Én erre válaszoltam.
Ebben mi a nem haznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!