Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről a helyzetről? (hosszú)

Figyelt kérdés

A barátommal együtt élünk az ő lakásában, ő dolgozik, én még egyetemre járok. Az egyik fő “problémám” mostanában, hogy úgy érzem, hogy szinte csak lakótársak vagyunk. Hétközben semmi közös program, mert ő amint hazajön, egy-két puszi után már ül is le a számítógéphez. A “közös program” ilyenkor max egy együtt vacsi fél-1 óra sorozat nézéssel + együtt zuhanyzás később.

Valamint hétközben 2 napot van itt az egyik előző kapcsolatából született gyermeke, ilyenkorra közös programnak max a zuhanyzás van, van, amikor ahhoz sincs kedve.

Hétvégén is úgy érzem, hogy nehezen lehet rávenni arra, hogy programot csináljunk, vagy egyáltalán valamit együtt. Szerinte az együttélés az már programnak számít, nekem viszont kicsit kevésnek érződik. Ha vacsorázunk, akkor az esetek nagy százalékában úgy van, hogy én pakolok be és ki, és én csinálom meg neki a kaját. Ha a gyermeke itt van, akkor neki is én csinálom, plusz a barátomnak is viszem oda a géphez.

Hétközben 1-2szer az egyik haverja is átjön. A munkából egyébként átlagban 5, fél 6 körül ér haza. A gépezései általában hajnalig tartanak, sokszor fel is ébredek miatta éjszaka, ami miatt reggel hajlamos vagyok morcos lenni.

A másik dolog, ami zavar, hogy ő kijelentette, hogy akar lenni a főnök a kapcsolatban, hogy ő parancsolgatni akar. Mikor az erről szóló beszélgetésben, vagyis inkább veszekedésben megjegyeztem, hogy az én “illúziómban” egy kapcsolat két egyenrangú emberről szól, akkor csak annyit mondott, hogy fejezzem be ezt a femnáci baromságot. Ez a “főnökségi eszméje” sokszor meg is nyilvánul olyanokban, hogy minden kis apróságért ugràltat, hozz inni, hozz enni, hozz ezt, hozz azt...

Egy másik ehhez kapcsolódó súrlódási pontunk a takarítás kérdése. Ő kijelentette, hogy nem nagyon hajlandó részt venni az ilyen dolgokban, mert szerinte ez az én dolgom, mert nekem több időm van, meg hát én vagyok a nő. Ő nagyon rendetlen, a levetett ruhákat szétdobálja, a szemetet az asztalon hagyja, ha ki-vagy levesz valamit valahonnan, nem rakja vissza, ha vesz elő nasit a szekrényből, nyitva hagyja a szekrényajtót meg ilyenek... de ha szólok az ilyenek miatt, akkor azt kapom nagyjából, hogy nekem derogál utàna pakolni...

A szabadidőről szólva, ő mindig azzal érvel, hogy én csak 3 napot járok suliba egy héten ( ilyenkor egyébként előbb megyek,és később jövök, mint ő), viszont hiába mondom neki, hogy ha tényleg készülni akarnék az órákra, szintentartani és fejleszteni a tudásom ( nyelvszak), akkor nekem ez a két ‘pihenőnapom’ simán elmegy ezzel. Idén szakdolgozom, valamint egyéb tudományos munkát is csinálok, amihez idő kellene, de néha egyszerűen rendrakás utàn időm, meg energiám sincs ezekkel haladni.

Nektek mi a véleményetek erről? Túlreagálom és nincs igazam, vagy van abban valamennyi igazság, amit gondolok? Igyekeztem ‘fröcsögés’ nélkül leírni azokat a dolgokat, amik bántanak, úgyhogy kérlek, ti is így válaszoljatok, bármelyik álláspontnak is adtok igazat. Őszintén szólva nincs túl sok tapasztalatom párkapcsolati téren, ezért is vagyok bizonytalan, hogy álomvilágban élek-e az elképzeléseimmel kapcsolatban, vagy nem. 7 hónapja vagyunk együtt, 2,5 hónap után költöztünk össze, 3,5 év van köztünk, mindketten a huszas éveinkben járunk.

Ha valami nem világos, további magyarázatot igényel, vagy nem tértem ki rá, akkor szíveden megírom itt is vagy akár privátban.

2018. nov. 15. 12:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni,de a pasid csak bejárónőnek használ+ingyen p.na.
2018. nov. 15. 12:25
 2/24 anonim ***** válasza:
96%
Röviden: a barátod egy f**zfej
2018. nov. 15. 12:27
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Már az első bekezdésnél tudtam, hogy ez az első kapcsolatod, mert ha lenne bármilyen összehasonlítási alapod arról, hogy milyen egy jó kapcsolat, akkor már rég otthagytad volna ezt az önző tahót. A kedves párocskád egy tipikus elkényeztetett, önző, kettős mércés kis hulladék, aki nem szeret és nem tisztel téged. Fogalmazhatnám szebben is, de nem fogom, ez a nyers igazság. Szedj magadra némi önbecsülést és nyisd ki a szemed, komolyan egy olyan kapcsolatban akarsz élni, ahol maximum egy ingyen punci és cseléd keveréke vagy, nem pedig egy megbecsült, egyenlő társ? Mégis mi olyat ad neked ez a kapcsolat, hogy megéri ennyire megaláznod magad?
2018. nov. 15. 12:31
 4/24 anonim ***** válasza:
92%

Nos, én itthon vagyok 0-24-ben (30-as éveimben járok, finoman fogalmazva)

de nàlunk ilyen nincs, hogy hozd ide, vidd vissza stb.Ehelyett van a légyszíves/kérlek/köszönöm kifejezés.(a lànyom részéről is!)

Nem a cselédje vagy, és ezt közöld vele!Másfelől nem a gépnél eszünk, hanem az ebédlőben, az asztalnàl, ezt is megmondhatod neki.

A hàzimunkàt illetően annyit mondanék, hogy nem szakad le a keze, ha egy kenyereszacskót megemel, és kidobja.

A ruhàit összeszedném, de nem dobnàm be a gépbe.

Ha pattog, közlöd vele, hogy te csak annyit kértél, szedje össze maga utàn, vagy egyenesen a szennyeskosàr mellett vetkőzzön le.

Huu, ennyit sikerült most összeszednem.

2018. nov. 15. 12:33
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Egy egyetemista, ráadásul nyelvszakos (angol, német, francia?) nő miért hagyja, hogy kapcába vegyék?

Ez a csávó nem szeret és nem tisztel téged.

Egy kápó, aki katonai frazeológiát használva utasítgat és egzecíroztat, és nem is vágyik minőségi időre, mi-élményekre veled.

Ha van eszed, szakítasz, még a héten.

Nyelvszakosként pedig felépíted a saját kis szuper életedet.

Magántanítványok, tolmácsolás, fordítás, tudományos munka, saját kis albérlet vagy vissza a szülőkhöz.

És könyörgök, ha jól beszélsz nyelveket, ne ragadj meg ezen a szinten.

Ajánlom figyelmedbe a skandináv srácokat (ott megvan a nemek közötti egyenlőség!), svéd, izlandi, dán, norvég, mindegyikkel jobban járnál, mint egy ilyen ultrakonzervatív, a pater familias pózába belemerevedett patriarchával.

Lépj, menekülj, mielőbb.

Sok sikert!

2018. nov. 15. 12:35
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
# 5-nél a pont! Teljesen egyetértek! Klassz életed lehetne, és jobban érdemelsz a mostaninál. Nem kell neked egy ilyen paraszttal szenvedni, ha nem akarsz.
2018. nov. 15. 12:43
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha rossz neked miert vagy ott ? Es mi a kerdesed ?
2018. nov. 15. 12:52
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

A feminácis megjegyzésig olvastam.

MENEKÜLJ!!!

2018. nov. 15. 12:55
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A te szavaidból is érezni, hogy nem vagy boldog. Máskülönben nem panaszkodnál és várnál megerősítésre. A kérdés az, hogy ez a több hónapja fenntartott állapot téged miért elégít ki. Erre vágytál? Ez számodra a normális élet és a szerelem?
2018. nov. 15. 13:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy azért vagy vele,mert nincs hova menned vagy tart még a rózsaszín köd és szereted.

Nem véletlenül ment tönkre az előző kapcsolata is!

A csávó csak magával foglalkozik a leírásod alapján és teljesen gépfüggő.

Figyeld meg,ha otthagyod két kézzel fog kapaszkodni utánad,mert különben a szemétben fog éhen halni.

2018. nov. 15. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!