Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőtt párom sehogy se hajlandó orvoshoz menni a többhetes köhögésevel, mit tehetek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 08:38
11/14 A Tengerész válasza:
Mondd meg neki, hogy TE ezt szeretnéd. Hogy ha a saját kedvéért nem megy el, menjen el a TE kedvedért. Hogy te nem szoktál kérni tőle általában semmit, hogy adjon neked, elvagy ajándékok és Valentin napi csokrok nélkül, de NEKED ez most fontos. Tekintse karácsonyi ajándéknak, vagy aminek akarja, de kotorjon el azonnal orvoshoz (nem ártana ha vele tudnál menni)mert ha nem teszi az azt jelenti, hogy nem magával nem törődik, hanem VELED. Feleségem kezdett el csúnyán köhögni 3 hete, be is lázasodott, egy hétig húztuk mindenféle háziszerekkel, recept nélkül kapható ezzel-azzal, de végül orvoshoz vittem. Azt mondta randa hörgőgyulladás, ha így hagytuk volna egy hónap szenvedés, gyógyszerrel 4 nap alatt vége volt. Más. Ugyanolyan vagyok alapvetően mint a férjed ( valamiből azt gondolom nő vagy), én se megyek orvoshoz, csak ha már döglődöm. Évekig nyűglődtem az állandó gyomorégéssel. Időnként szódabikarbónáztam, meg szedtem recept nélküli sz@rokat semmit nem ért. Aztán egyszer valami más miatt muszáj volt orvoshoz mennem és akkor még kicsit jobban odafigyeltek az emberre és megkérdezte a doki, hogy "egyéb panasz?" és akkor eszembe jutott, hogy ez van. Felírt gyógyszert, az ELSŐ tablettától megszűnt a betegség (reflux), végigszedtem a tán 20 napos kúrát, többet nem jött elő. Szóval kell az orvos.
12/14 AttilaLIX válasza:
ACC200,vagy ACC600 Én a 200-asból megittam 60tasakot,és segitett. Ha bagózik,most alkalmas a leszokás elkezdése. Az utólsó szálat a 3. slukk után oltsa el,és kint a garázsba tegye be egy fiókba. Ha netán megkivánná.......szimatolja meg gyujtó nélküli móddal.
13/14 anonim válasza:
Milyenfajta köhögés? Most én is hetek óta benne vagyok. Adok az egészségemre, de ezzel nem megyek orvoshoz, mert úgyse tud vele mit kezdeni érdemben. Esetleg adjál neki útifű szirupot, nekem az valamennyire használ.
14/14 anonim válasza:
"Én a 200-asból megittam 60tasakot,és segitett."
Te nem vagy normális. Senki ne utánozza le ezt az embert! Csoda, hogy élsz basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!