Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőtt párom sehogy se hajlandó orvoshoz menni a többhetes köhögésevel, mit tehetek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 08:38
1/14 A kérdező kommentje:
Meg őrjít, de ő túl egoista ehhez
2018. nov. 14. 08:43
2/14 anonim válasza:
Nekem a hetek hónapok óta tartó köhöges oka csendes reflux volt....vegul raszantam magam a dokira azota elmult. Nekem is jobb igy.
3/14 anonim válasza:
Ismerős érzés. De ez csak több hete. Exem allergiás volt majd egésznap köhögött és 4 éven át hallgattam. Volt amikor annyira idegesített hogy kimentem az udvarra vagy a konyhába lényegtelen hova csak hogy ne halljam. De ha nem akar orvoshoz menni nem nagyon tudsz semmit tenni. Max megmondod hogy oké addig haza megyek vagy addig nem találkozunk még el nem mész. Ha így sem hajlandó hogy te vagy a tét akkor még csak nem is szeret téged sem.
4/14 anonim válasza:
Egyszerű orrfolyásom volt ami 1 hónapig tartott, mire végül elmentem vele az orvoshoz. (azért mentségemre szóljon, hogy egy sima orrfolyással senki nem szokott rögtön orvoshoz rohanni). Végül ráment a fülemre és 2 hétig szédültem, 1 hónap táppénz ... Nem lehet ezzel játszani sajnos.
5/14 anonim válasza:
Mondd neki, hogy addig nincs csók, amíg nem gyógyul meg.
Ha ez nem elég motiváció neki, akkor már elég nagy baj van.
6/14 anonim válasza:
egy ismerősöm is köhögni kezdett, és kiderült, hogy tüdőrákos, most 4. stádiumban van.
7/14 anonim válasza:
Nekem a barátnőm ilyen. Ha leszakadna a lába azzal is két hetet várna mire el lehet könyörögni a dokihoz. Sajnos nem lehet mit tenni, de persze ha én beteg vagyok rögtön mondja, hogy nyomás a dokihoz. Ő fél orvoshoz menni azért nem megy. Én azt szoktam mondani neki, hogy majd elmegyek a dokihoz, ha te is elmész. Az néha szokott hatni, de amúgy semmi, ha ő nem akar elnenni akkor nem tudod ráerőszakolni :/
8/14 anonim válasza:
Utolsó: Ez nálunk is pont így van. Én ha meghorzsolom a könyökömet már kb. irány a sebészet (jó persze ez túlzás). Ő meg ha mellkasi szúró fájdalma van és mondom, hogy azonnal rohanjunk a kórházba akkor sem hajlandó ....
9/14 A kérdező kommentje:
Ma mintha elgondolkodott volna hogy elmegy, mert felcsillwnt a hangja amikor modntam h lehet időpontot is kérni.
2018. nov. 14. 22:53
10/14 Meton válasza:
Én is jobban szeretem, ha a köhögés magától múlik el. Nem szeretek gyógyszert szedni. Viszont ettől még érdemes beszélni a dokival, mert esetleg olyan új információkat adhat a betegségről, ami a hasznára válhat. Arról nem beszélve, ha esetleg valami halálos nyavalyát találnak, mert az is jelentéktelen dolgokból szokott előjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!