Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Ti hány éves korig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hány éves korig vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés

Leginkább olyan vélemény érdekelne, akinek már van gyermeke, csak az édesanyjával már nincsenek együtt valamilyen okból kifolyólag és új párja van, akinek még nincs. Vállalnátok így, ha igen meddig, hány éves korig?

Az is válaszolhat, akinek még nincs gyermeke.

2018. nov. 13. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a korábbi barátnőmnek volt egy gyereke a korábbi kapcsolatából (6 éves). Én nem nagyon akartam előtte sosem gyereket, de így hogy egy ideig benne voltam ebben a kapcsolatban rájöttem hogy mégis szeretnék majd valamikor, ha már rendeztem magamban pár dolgot. Hát szóval most itt tartok hogy próbálok kicsit fejleszteni magamon mert elég felelőtlen vagyok sok téren még. Aztán most épp nincs Barátnőm, de talán ha lesz valamikor úgy tervezem max 40-45 éves koromig bevállalnám. Most 33 vagyok.
2018. nov. 13. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
40, legfeljebb 45 éves koromig. Nyilván, ha 20 éves koromban születik egy gyermekem, akkor is átmehet rajtam másnap a villamos, de szerintem méretes álszentség ezzel védekeznie az 50+ évesen ismét gyermeket vállalóknak. A kockázati tényezők egészen mások, nem szeretném, hogy azért kelljen közel 70 évesen visszaszámolnom, hogy vajon megérem-e a gyermekem 18. születésnapját. Nem ítélek el senkit ezért, de én nem vállalnám a kockázatot, hogy a gyermekem esetleg apa nélkül nőjön fel, és pont abban az életkorban ne tudjak már neki segíteni, amikor a legnagyobb szüksége lenne rám.
2018. nov. 13. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
45. Azért mire nyugdíjas leszek, legyen már felnőtt a gyerek.
2018. nov. 13. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

csaj vagyok, de talán érdekes, amit mondok.

örökbe fogadni tudtommal úgy lehet csak, hogy a gyerek és a szülő között nem lehet 40 évnél nagyobb korkülönbség.

sztem ez tökre okés, mert egyrészt a generációs szakadékkal, számol, meg azzal, hogy a gyereket fel is kell nevelni.

ezzel szemben ma már egyre több 40-es, 50-es nő szül, és csinál gyereket egyre több 60-as, 70-es fickó, ami sztem gáz.

ha vkinek 40, nagyon max 45 éves koráig nem lett, az sztem engedje el.

nagyon nagy önzésnek tartom, amikor ilyen későn vállalnak gyereket.

Fejős Éva író 50 évesen szült, a párja a 70-hez van közelebb.

a gyerek most másfél éves.

Borítékolom előre az apakomplexust, ami miatt később az idősebb pasikra fog bukni, borítékollomm, hogy az apja nem éri meg a diplomaosztoját, és talán az anyja sem.

Testvére már nyilván nem lesz, nagyszülei rég halottak, vagy azok lesznek pár év múlva.

Itt fog állni egyedül a világba, tele komplexusokkal és traumákkal.

ez kinek jó?

szóval önzőséget elengedni, és aki valóban gyereket akar, az 40 éves koráig jusson elhatározásra a gyerekek érdekében.

2018. nov. 13. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Max 35, most 33 vagyok szóval nem hinném, hogy összejön, de annyira nem is szeretnék
2018. nov. 14. 12:16
 6/7 mikeXxX ***** válasza:
Max 45 . 39 vagyok és még nincs sajna.
2018. nov. 16. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

40-45.

Felesegem azt mondta hogy ha 2-3 ev mulva nem lesz akkor o utana mar nem akar.

En most vagyok 28.

Jelenleg az anyagi helyzetunk nem teszi lehetove hogy gyerekek vallaljunk.

2018. nov. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!