Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hány éves korig vállalnátok gyereket?
Leginkább olyan vélemény érdekelne, akinek már van gyermeke, csak az édesanyjával már nincsenek együtt valamilyen okból kifolyólag és új párja van, akinek még nincs. Vállalnátok így, ha igen meddig, hány éves korig?
Az is válaszolhat, akinek még nincs gyermeke.
csaj vagyok, de talán érdekes, amit mondok.
örökbe fogadni tudtommal úgy lehet csak, hogy a gyerek és a szülő között nem lehet 40 évnél nagyobb korkülönbség.
sztem ez tökre okés, mert egyrészt a generációs szakadékkal, számol, meg azzal, hogy a gyereket fel is kell nevelni.
ezzel szemben ma már egyre több 40-es, 50-es nő szül, és csinál gyereket egyre több 60-as, 70-es fickó, ami sztem gáz.
ha vkinek 40, nagyon max 45 éves koráig nem lett, az sztem engedje el.
nagyon nagy önzésnek tartom, amikor ilyen későn vállalnak gyereket.
Fejős Éva író 50 évesen szült, a párja a 70-hez van közelebb.
a gyerek most másfél éves.
Borítékolom előre az apakomplexust, ami miatt később az idősebb pasikra fog bukni, borítékollomm, hogy az apja nem éri meg a diplomaosztoját, és talán az anyja sem.
Testvére már nyilván nem lesz, nagyszülei rég halottak, vagy azok lesznek pár év múlva.
Itt fog állni egyedül a világba, tele komplexusokkal és traumákkal.
ez kinek jó?
szóval önzőséget elengedni, és aki valóban gyereket akar, az 40 éves koráig jusson elhatározásra a gyerekek érdekében.
40-45.
Felesegem azt mondta hogy ha 2-3 ev mulva nem lesz akkor o utana mar nem akar.
En most vagyok 28.
Jelenleg az anyagi helyzetunk nem teszi lehetove hogy gyerekek vallaljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!