Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen vállalnátok gyereket ha minden feltétel meglenne hozzá?
26 vagyok, most várjuk az első babánkat, nekem éppen ideális ez a kor,bar tényleg igaz, hogy sosincs megfelelő alkalom egy gyerekre, ha jön, úgyis örülünk neki
🙂
Amikor úgy érezném, hogy lenne már hozzá türelmem, és tudnék gondoskodni róla.
Jelenleg nem igen lenne idegrendszerem egy kisbabához. :) Egyébként 24-25 évesen már simán szülnék, mert szeretem a gyerekeket, csak nagy felelősség és egy életre szól.:)
21/L
Már elmúltam 30. Ha minden feltétel meglett volna hozzá, huszonévesen vállaltam volna 25 körül. Nem volt meg minden feltétel. Ha most meglenne minden feltétel hozzá, akkor bármikor, de most sincs meg minden feltétel hozzá.
Van egy jó munkám, de jelenleg próbaidős vagyok, van egy lakáshitelem, amit 3 éven belül letörlesztek, társam jelenleg nincs. Ha mostanában megtalálnám a megfelelőt, akivel hosszú távon együtt is maradunk, és a munkám is hosszú távú marad próbaidő után is, akkor mire letörlesztem a hitelt, pont ideális lenne.
Amint lehet. Minél előbb. Na nem 16 évesen, de mondjuk 20 évesen simán.
De erről ugye 38 évesen lecsúsztam. :)
23 évesen született a legnagyobb gyerek. Imádtam fiatal anya lenni, és imádtam, hogy 30 évesen már nem a kakis pelenkák körül forog az életem. Most már "élhetjük a saját életünk" a férjemmel. Bármikor jöhet egy mozi, egy vacsora kettesben, vagy egy spontán éjféli séta.
Néha kicsit sajnálom, hogy nem mertem előbb szülni. :)
29 vagyok és akár már 25 évesen is vállaltam volna, ha lett volna hozzá egy megbízható társ. Sajnos nem úgy alakult.
Azt hiszem most már megvan az ideális társam a gyerekvállaláshoz :) úgy egy éven belül szeretnék teherbe esni, bár közel sem adott minden feltétel. Bár nincsenek anyagi gondjaink de jelenlet pici lakásban élünk. Nem tudnánk hova rakni egy gyereket
Ha meglenne minden feltétel, én most azonnal (sőt, már tegnapelőtt) vállalnék nagyon szívesen gyereket.
Nem adott minden feltétel.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!