Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a férfiak, hogy a nők feltétel nélkül elfogadják őket?
Nem kell olyannal együtt lenni, akihez nem vonzódsz testileg-lelkileg. De tanuld meg tisztelni az embereket, kisanyám. Lehet, hogy neked nem karrier egy villanyszerelő, gipszkartonos, tanár, tűzoltó, könyvtáros, akármi hasonló állás, míg neki ez az álma és élvezettel űzi a hivatását. Nem a karrier a lényeg, hanem a hivatástudat te. :)
A kirándulás remek és az is, ha van valami hobbija az embernek, amibe a másikat is könnyen bevonhatja. A legfontosabb, hogy legyen közös érdeklődés és a kommunikáció ne a felszínes ratyiságokban merüljön ki.
Ne provokáld a népet, nagyon béna vagy.
Te mit tennél bele a kapcsolatba?
Nézd 23 éves vagyok Páromnak se jogsija se autója
Busszal járunk mindenhova és Boldogog vagyunk
Jah és Gyári sori dolgozó
Nem elvárás, de remélem te is olyan egzisztenciával rendelkezel mint a leendő szőke herceged. Az peddig hogy egy "gyenge közepes" gondolom egy átlagos gyári munkás vagy az első válaszoló által fesorolt munkák valamelyikét végzi. Egyik sem rossz :) Nem értem mért kell ezért ennyire mélyen lenézned őket, nálam az álomférfi minden belső tulajdonságai mellett egy tanár :'D (hmm... talán mert én is az szeretnék lenni). A kirándulás alatt én arra gondoltam hogy hegyetmásztok, esetleg elmentek a rétre kempingezni, de tovább olvasra rájöttem hogy te ebben is valami pénzen nyaralást látsz :DD Nem feltétlen kell annak lennie... Helytelenül használod a szót, épp az az eredeti értelembe vett "kirándulás" ahol nem autóval mész.
Mi pozitívum? Színt visz az életembe, megértjük egymást. Egybefonódik a gyötrelmes és kilátástalan (ezt írtad... nem de?) sorsunk és szebbé válik :) Ha az általad felvázolt nyomorban megtalálom a társam, akkor többé nem fogok már nyomorogni, holott a te szótáradban csak akkor kezdene a nyomorgás. Érzéketlen, anyagias öhöhmmm... vagy.
Te mit mutattál fel eddig, hogy ilyen magas elvárásaid vannak? Gondolom p_csa nadrágos insta képek a legnagyobb érdemeid közt van.
Egyáltalán, hogy jöttél össze vele, ha se a külseje, sem egyéb nem tetszik rajta? Fizetett egy piát?
Szálj le a magas lóról kisanyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!