Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a legnehezebb szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnehezebb szerintetek az együttélésben?

Figyelt kérdés

"elviselni egymást" pl oké, mindenkinek van olyan dolga amit muszáj elviselni :D De a ti élettársatokban mi az?

És ilyesmik.

2018. nov. 4. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Mókás, de pont ezt akartam írni, mivel ez a dolog a legnehezebb, engem nem könnyű elviselni, nekem se mást...

Talán az alvásigényem ami másnak elviselhetetlen, ragaszkodom a minimum 7, ideális 8-9 óra alváshoz. Ezt lehetőleg sötétben és kvázi csendben (nem kell lábujjhegyen járni, de lehetőleg ne akkor tegye be a "Donald McLaren: legszebb melódiák skótdudán /vadászkürttel kíséri Minerva McGalagony/" lemezt.

Nekem másban elviselni legnezebb azt, hogy nem "engedhetem el" magam, nem lehetek önmagam úgy, mintha egyedül lennék. Nincs céltalan fenhangon beszéd, mint most így egyedül, tilos a fingás, nincs vakarózás, nem csinálhatom az "értelmetlen" dolgaim. Többek közt ezért is maradok egyedül, azt hiszem.

Kivéve, ha találok olyat aki ezt eltűri és én is az ő dolgait. De ez a "csoda" nevű dologgal lenne egyenértékű. Előbb lesz az apám az antialkoholista liga vezéralakja.

2018. nov. 4. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Ugyan, ezek nem elviselhetetlen dolgok. Ezeket szerintem mindenki csinálja :D
2018. nov. 4. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk az hogy nincs erotika, játékosság, szex.

Illetve lenne amikor feloldódik alkoholban, de úgy meg nekem nem kell.

2018. nov. 4. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Nekunk semmi.

De komolysn, szivemre teszem a kezem, es nekunk most a legkonnyebb az elet, h egyutt elunk. Pedig mar evek ota..

2018. nov. 4. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Egyetlen dolog jutott eszembe, ami az eddigi 10 év házasságunk alatt nehézséget okozott: a férjem csámcsogása. 😄 Ennél konolyabb problémánk sosem volt azért, mert együtt élünk.
2018. nov. 4. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem a monogámia.

Amúgy viszont mivel lelkitársak is vagyunk, nagyon jól össze tudjuk egyeztetni az életünket, meg tudunk beszélni mindent, kompromisszumra jutunk mindenben. Vannak apróságok persze, de hamar dűlőre jhtunk mindenben, és így nincs kellemetlenség

2018. nov. 4. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Amikor a másik kibszott lusta és nem akar semmit csinálni a ház körül.

De amúgy semmi. Tök jó az együtt éles:)

2018. nov. 4. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Az hogy mindig ott vagyunk egymásnak. Volt egy 4éves kapcsolatom 1év után költöztünk össze. Az az egy év jórészt szebb volt mint a 3. Randizgattunk(készűltem-készűlt nekem szépítkezett,minden nap neki borotválkoztam,ha átjött kinyaltam az alvérletet vásároltam...ha nála ettem nekem főzött ritka különleges alkalmak voltak) ha együtt töltöttünk 3-4napot különleges volt. Szexet meg kellett szervezni (lakótársakat elpaterolni).

Összeköltöztünk pár még csodásabb hét után kezdtük unni egymást. Feljártak a barátnői ültem magamnak vagy elmentem valahová,de kivert kutyának éreztem magam. Többé nem sietett haza ,higy estére elkészűljön hanem csak jött egyszer.

Ha otthon volt én a suhogós gagyidasban ő egy elnyúlt melegìtőben. Főzött főztem ki mit szeret. Esti séták helyett meredt tv nézés,sokszor vagy őt érdekelte vagy engem. Másik csak ott volt.

Szex bármikor lehetett,több is volt de szenvedély 0. Unalmunkban is csináltuk. Néha zavart ha összenyálaz,néha a nadrág bugyi csak félrehúz....Azért írtam,hogy mikre figyeljetek.

U.i a távkapcsolat még ennél is rosszabb.

2018. nov. 4. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
41%

Azt megszervezni,hova vigyem a szeretom.

N/36

2018. nov. 4. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Fáradtan, hisztisen is elviselni egymás stikkjeit, avagy egyáltalán egymást.

Illetve megtalálni azt az egyensúlyt, ami a kapcsolatunknak kedvez. Legyen aktív, közös, minőségi együtt töltött idő is, viszont kanapén tespedős pihenés is.

2018. nov. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!