Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gátlástalan a párom? El hagyta magát?
Egy rendezett, szemnek kellemes férfit ismertem meg. Mindig illedelmes volt.
Fél éve együtt élünk és állat módjára kezd viselkedni. Rendet NEM bír tartani, van hogy 2 hetes zsebkendőit szedem ki a párna alól, amibe már beleszáradt a takony. Zoknit is képes 3-4 napig hordani, pedig régen sose csinálta.
De ami igazán zavar az az, hogy gátlástalanul pukizik. Tegnap is néztünk egy filmet, össze voltunk bújva, erre hatalmasat odafingott ami jól leölte a hangulatot. Ha meg néha megszólom, akkor meg röhög hogy: jajj ez az egészség jele, végre nem görcsöl a hasam
"A ruhaváltással a Kérdezőnek írtam, nem neked te "központbanlegyekmindig" qrva."
Nálad itt, a szádon jön ki a szellentés, úgy látszik. Ezért igazan kar visszatartanod otthon.
Mindenki fennakadt a fingáson, miközben azért ott van mellette, hogy mindezt gátlástalanul csinálja, nem bír rendet tartani, 3-4 napig hord egy zoknit stb.
Kérdező: ez igénytelenség. Vagy leülsz vele és megbeszéled, hogy változtasson (aztán vagy megteszi vagy nem) vagy lenyeled a békát.
Az hogy rendetlen, most bukott ki. Vagy megszoksz vagy megszöksz. Esetleg beszélj vele.
De az ég szerelmére! Hogy lehet valaki ilyen merev? Húzd màr ki a karót a seggedből. Iszonyú szànalmas , hogy egy olyan dolgon kiakadsz mint a fingàs. Természetes dolog. Ronda gyomorgörcsöket tud okozni ha vissza kell mindig tartani.
Mégis ki mellett engedje el magàt az ember ha nem otthon a szerelme mellett? Te se gondolhatod komolyan hogy fél órànként wcre rohangàl egy fingàsért. Addigra rég elmegy az inger, és egyébként is...
Mi sem rohangàlunk ki mint a mérgezett egér. Ha kell kijön, max jót röhögünk egy " ne fossàl be" beszólàssal aztàn ennyi. Van légfrissítő meg szellőztetés a vilàgon.Fel kellene nőni mert ez a hiszti óvodàs szint.
Légy lazàbb.
" hangosan rotyogtat"
Szerinted van rajta hangerőszabàlyzó vagy mi? Ez màr tényleg nevetséges...
Szerintem speciel a zsepi sem gáz. Nincs éjjeliszekrényem, én sem pattanok fel minden egyes zsepivel kirohanni, pláne nem este/éjszaka. A legközelebbi takarításnál megy a kukába, ha véletlen elfelejtem másnap reggel, na bumm. A párnám alatt kit zavar?
(Engem mondjuk úgy nevelt anyukám gyerekként, hogy a zsepit sem pazaroljuk, szemben itt az egyik válaszolóval, ha nem beteg az ember, hogy három zsepi kell egy időben a náthához, akkor egy zsepit 2-3 orrfújásra használok, mielőtt kidobom. Szépen össze lehet hajtani azt, hogy ne legyen "műsoros".)
Egyedül a zokni az, ami itt igénytelen, azt meg lehet vele beszélni, miért csinálja. Mondjuk kevés a zoknija, és van 2-3 db összesen, amit szeret, azt váltogatja? Mert ha erről van szó, lehet újakat venni. Vagy tényleg nem érzi gáznak, büdösnek? Akkor tegye meg a párja kedvéért és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!