Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ilyen gátlástalan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gátlástalan a párom? El hagyta magát?

Figyelt kérdés

Egy rendezett, szemnek kellemes férfit ismertem meg. Mindig illedelmes volt.

Fél éve együtt élünk és állat módjára kezd viselkedni. Rendet NEM bír tartani, van hogy 2 hetes zsebkendőit szedem ki a párna alól, amibe már beleszáradt a takony. Zoknit is képes 3-4 napig hordani, pedig régen sose csinálta.

De ami igazán zavar az az, hogy gátlástalanul pukizik. Tegnap is néztünk egy filmet, össze voltunk bújva, erre hatalmasat odafingott ami jól leölte a hangulatot. Ha meg néha megszólom, akkor meg röhög hogy: jajj ez az egészség jele, végre nem görcsöl a hasam

2018. nov. 2. 13:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem elhagyta magát, hanem megmutatta a valódi énjét. Lakva ismerszik meg az ember. Te döntesz, hogy ez kell-e neked, most, hogy látod, mi az ábra. Eddig ment a színjáték.
2018. nov. 2. 13:41
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Szarba sem vesz téged. Itt az ultimátum segíthet talán, ha csak elkényelmesedett, de valószínűleg az ő énje ilyen rendetlen, fingós, hülyén röhögős forma.
2018. nov. 2. 13:44
 3/28 anonim ***** válasza:
79%

A pukitémát szerintem ne vedd ennyire komolyan. Mi jókat szoktunk ilyenkor röhögni, meg hát Shrek is megmondta, hogy jobb kint mint bent. Oké, ez a négy fal közt marad, de akkor is. Most minden egyes alkalomkor rohanjon ki a folyosóra, és kérjen elnézést?

Nálunk ez sose volt kellemetlen téma. Az élet része.

A többit pedig beszéld meg vele, hogy nem disznóólban laktok és szeretnél egy kis rendet. Te nem vagy a házvezetőnője.

Egyébként a házimunkába be szokott segíteni, vagy te vagy a rabszolgája?

2018. nov. 2. 13:46
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Én nem maradnék ilyen férfivel .
2018. nov. 2. 13:54
 5/28 anonim ***** válasza:
45%

Én nem tudom, de mi bőven benne vagyunk a korban a tizenévesekhez képest, de nem szelletünk a màsik orrà alà, a zsepibe egyszer fújjuk az orrunkat (szerintem ALAPVETŐ) aztàn kidobjuk.

Beszélj vele, mert ez istentelenül bunkó viselkedés.

2018. nov. 2. 14:12
 6/28 anonim ***** válasza:
78%

Mi se vagyunk tizenévesek, bocsika. Párom 34, én 28. De akkor nálad a betegség is tabu, vagy, ha rosszul vagy? Persze, az más. De a széklet, meg minden egyéb, ami hozzá tartozik az élethez?

Aztán, ha nem jön ki a puki, és nem tudsz róla nyíltan beszélni a pároddal, mert tabu, akkor ő csak a fájdalmadat látja, te meg nem beszélsz róla. Ennek így tényleg van értelme.

2018. nov. 2. 14:16
 7/28 anonim ***** válasza:
31%

28 évesen gyerek vagy hozzànk képest, de mindegy.

Nem betegségről beszéltem, hanem a normàlis hétköznapokról.

Lehet, hogy nàlatok divat a màsik orra alà fingani, büfögni stb, mi màshogy élünk.

2018. nov. 2. 14:23
 8/28 anonim ***** válasza:
1%

Ja, és okos 28 éves...

Ez nem màs, csak a tisztelet része.

2018. nov. 2. 14:25
 9/28 anonim ***** válasza:
71%

Én nem tisztelet hiányának nevezem, hanem inkább merevségnek a nálatok.

Ha meg véletlenül kicsúszik nálad, akkor szégyenedben inkább elsüllyedsz és elvörösödsz?

Nem a kortól leszel érett. Attól, hogy idősebb vagy, még lehet, hogy sokkal görcsösebb és merevebben éltek, és ahelyett, hogy egy kicsit lazábbra vennéd a figurát, akkor megkönnyítenéd az életeteket.

De ha ez nektek így megfelel, akkor oké.

De tudod, ez legyen akkor a legeslegnagyobb hibánk, hogy egymás orra alá pukizunk és nem rohangálunk állandóan kifelé elnézéseket kérve.

2018. nov. 2. 14:32
 10/28 anonim ***** válasza:
76%
Én simán elengedem a 4 fal között ha ugy van. Nő létemre. Ha zavarka a páromat akkor igy járt. Én sem szólok neki ha rotyogtat pl tv-nézés közben. Max megjegyzem hogy ez qurva büdös 🤣🤣🤣
2018. nov. 2. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!