Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ilyen gátlástalan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gátlástalan a párom? El hagyta magát?

Figyelt kérdés

Egy rendezett, szemnek kellemes férfit ismertem meg. Mindig illedelmes volt.

Fél éve együtt élünk és állat módjára kezd viselkedni. Rendet NEM bír tartani, van hogy 2 hetes zsebkendőit szedem ki a párna alól, amibe már beleszáradt a takony. Zoknit is képes 3-4 napig hordani, pedig régen sose csinálta.

De ami igazán zavar az az, hogy gátlástalanul pukizik. Tegnap is néztünk egy filmet, össze voltunk bújva, erre hatalmasat odafingott ami jól leölte a hangulatot. Ha meg néha megszólom, akkor meg röhög hogy: jajj ez az egészség jele, végre nem görcsöl a hasam

2018. nov. 2. 13:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18%

Ha véletlen kijön, oké, nem veszünk róla tudomàst.De direktben ez nem hobbink.

Zoknit, alsót, pólót/inget mindennap cserélünk, a zsepiről meg írtam.

Ha ennyire igénytelen, akkor egy komoly beszélgetést javaslok.

Te kis taknyos pcsa!

Nem merevek vagyunk, csak tiszteljük egymàst.

2018. nov. 2. 14:50
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Nocsak, nocsak, sértegetünk és személyeskedünk? :D Talán csak nem beletrafáltam a merevséggel? :D

Ez csak téged minősít, hogy így beszélsz, ebből is látszik, hogy nem minden a kor. Lehetsz tőlem kétszer olyan idős, de nem biztos, hogy mindenben olyan jól látod a dolgokat.

A mai idős pl. nagymama generáció is annyira "egészséges", és "jól tud mindent", hogy napi szinten kell a kórházakat és az orvosi rendelőket járniuk, meg annyira merevek, hogy csak na.

Ja, és ők beszélnek tiszteletről, mikor ők a legagresszívabbak, ők a legtolakodóbbak, ők nem tartják be a nyitva tartást..stb.

És szerinted az emberek hány százaléka pukizik direkt? Max 0,5%, aki ezt viccből csinálja, de az emberek többségénél csak úgy kijön, mert a szervezete megkívánja. Ennyi.

Ja, és hol írtam, hogy igénytelen disznók módjára viselkedünk, hogy nem cserélünk ruhát..stb.? Csak szimplán nem tulajdonítunk oltári nagy jelentőséget egy életfunkciónak, ami a pukizás.

De mindegy, éljétek úgy az életeteket, ahogy akarjátok. :)

2018. nov. 2. 15:04
 13/28 anonim ***** válasza:
12%

Köszönöm, hogy megengeded, hofy éljük úgy az életünket, ahogy szeretnénk.

A ruhaváltással a Kérdezőnek írtam, nem neked te "központbanlegyekmindig" qrva.

2018. nov. 2. 15:12
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

Ha így beszélsz egy nőtársadról, ne csodálkozz, ha valamelyik pofán ver.

Ha nekem ilyet mondanál élőben én lekevernék neked egy kva nagyot. Pedig utálom az erőszakot, de engem senki nem hívna jogtalanul p.csának meg qrvának.

2018. nov. 2. 15:18
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Csak nem sérti az önérzetét?

Hàt igen, az igazsàg tud fàjni...

2018. nov. 2. 15:20
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

57%

Szüleid nem tanították meg neked, hogy szépen kell beszélni és egy tisztességes nő NEM káromkodik?!

2018. nov. 2. 15:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

ui.: Ez most jutott eszembe, te beszélsz itt tiszteletről, miközben tiszteletlenül beszélsz a másikkal?

Ennyit rólad.

2018. nov. 2. 15:35
 18/28 anonim ***** válasza:
És tisztességes férfi?
2018. nov. 2. 15:35
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

A puki téma szerintem is a legkevesebb. Vannak akik nem csinálnak olyan nagy ügyet belőle, hogy otthon is kirohangáljanak.

Ez meg nem azt jelenti, hogy barkinek is az a hobbija, hogy szandékosan a masik orra alá fingjon.

A többi dolog viszont elég kiábrándító. Valószínű mindig ilyen volt, csak most mutatja meg az igazi énjét.

Beszélj vele erről mindenképp, hogy zavar, és jó lenne valami pozitív irányú változás.

A házimunkából kiveszi a részét, vagy teljesen rád marad?

2018. nov. 2. 15:43
 20/28 A kérdező kommentje:

A házimunkában néha segít, de inkább én csinálom a nagyját. Porszívózni szokott.

Nem az zavar, hogy kiszalad 1-1, hanem hogy minden esetben, mint mondtam összebújáskor is hangosan rotyogtat, aztán nevet rajta.

2018. nov. 2. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!