Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik mindenáron rövidpórázon és kontroll alatt tartják az élettársukat?
Pl.
Szilveszterkor elrángatja magával a színházba, hogy ne tudjon "berúgni" a haverokkal vagy félrelépni.
Bevásárlás során azt sem engedi meg, hogy a férfi addig összeszedje azokat a dolgokat, amelyek a bevásárlólista másik lapján vannak, helyette a férfi kiskutya módjára sétál a nő után miközbe ő órákig bámészkodik a ruharészlegen és a virágoknál.
Amikor a nő barátnői ott vannak, addig a férfinak ki kell szolgálnia, ha valahova el kellene közbe mennie, nekiugrik, "talán van egy qw@'d"!!?? Mindezt nyilvánosan.
Stb....
színház helyett én innék vele szívesen.
elvárnám, hogy szedje össze a lista felét legalább. :D nem tudnék órákig bámészkodni, hacsak kifejezetten nem keresnék magamnak valamit, amit akkor épp muszáj lesz megvenni...
az utolsó bekezdés azért na. beteg lehet.
ez nem oké :D:D:D
1. Ezeknek a férfiaknak egy része valóban papucs. Ők meg is érdemlik a sorsukat.
2. Vannak olyan férfi ismerőseim akik tisztában is vannak vele, hogy a nő irányítja őket de önbevallás alapján úgy gondolják, hogy ez nekik jó, szükségük van az irányításra. No comment.
3. Kívülről tűnik úgy, hogy a nő irányítja, közben nem. Férjemet állandóan azzal csipkedik a kollégái, hogy velük keveset jár ez sörözni vagy 1-2 sör után már korán hazamegy, mert biztos én akarom így. Közben meg tényleg nagyon szeret itthon lenni, esküszöm, hogy mondanom sem kell. + Fontosabbnak tartja a barátaival való sörözést, mint a kollégákkal való sörözést és ez miatt is tűnik kívülről úgy, hogy én vagyok a gonosz feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!