Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik mindenáron rövidpórázon és kontroll alatt tartják az élettársukat?

Figyelt kérdés

Pl.

Szilveszterkor elrángatja magával a színházba, hogy ne tudjon "berúgni" a haverokkal vagy félrelépni.

Bevásárlás során azt sem engedi meg, hogy a férfi addig összeszedje azokat a dolgokat, amelyek a bevásárlólista másik lapján vannak, helyette a férfi kiskutya módjára sétál a nő után miközbe ő órákig bámészkodik a ruharészlegen és a virágoknál.

Amikor a nő barátnői ott vannak, addig a férfinak ki kell szolgálnia, ha valahova el kellene közbe mennie, nekiugrik, "talán van egy qw@'d"!!?? Mindezt nyilvánosan.

Stb....

2018. okt. 28. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Biztos szép, és/vagy jó az ágyban, mert akkor legtöbb férfi boldogan elviseli tőlük ezt is.
2018. okt. 29. 09:04
 12/14 anonim ***** válasza:

színház helyett én innék vele szívesen.

elvárnám, hogy szedje össze a lista felét legalább. :D nem tudnék órákig bámészkodni, hacsak kifejezetten nem keresnék magamnak valamit, amit akkor épp muszáj lesz megvenni...

az utolsó bekezdés azért na. beteg lehet.

ez nem oké :D:D:D

2018. okt. 29. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi, hogy szánalmas. Emellett pedig fölöslegesen tesznek ebbe a kontrollba energiát. Ha a pasi félre akar dugni akkor meg fogja tenni a melóban ebédszünetben is, nem kell berúgnia hozzá a haverokkal. Egyébként az a pasi akivel ilyeneket meg lehet csinálni, a szememben nem férfi.
2018. okt. 29. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:

1. Ezeknek a férfiaknak egy része valóban papucs. Ők meg is érdemlik a sorsukat.

2. Vannak olyan férfi ismerőseim akik tisztában is vannak vele, hogy a nő irányítja őket de önbevallás alapján úgy gondolják, hogy ez nekik jó, szükségük van az irányításra. No comment.

3. Kívülről tűnik úgy, hogy a nő irányítja, közben nem. Férjemet állandóan azzal csipkedik a kollégái, hogy velük keveset jár ez sörözni vagy 1-2 sör után már korán hazamegy, mert biztos én akarom így. Közben meg tényleg nagyon szeret itthon lenni, esküszöm, hogy mondanom sem kell. + Fontosabbnak tartja a barátaival való sörözést, mint a kollégákkal való sörözést és ez miatt is tűnik kívülről úgy, hogy én vagyok a gonosz feleség.

2018. okt. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!