Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában a szolid, visszafogo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában a szolid, visszafogott nők minden szituációban kimértek, szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 4. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem, csak tudnak és akarnak viselkedni.
2016. szept. 4. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Az ágyban, na ott nem vagyok kimért. :D
2016. szept. 4. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Három hely van, ahol nem vagyok kimért: szex, sporthelyzetek, apait-anyait bele tudok adni sport közben is, és a harmadik: a közel négy éves temperamentumos lányom, na ő képes úgy lenullázni a kimértségemet, hogy... Rettentően nehéz néha visszafogni magam, ha ő elereszti magát:-)
2016. szept. 4. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Én szolid vagyok és visszafogott, de rengeteg olyan szituáció van, ahol ez nem érvényesül. A különböző szociális környezetekben persze tartom magam, de otthon kicsit sem vagyok visszafogott. Nagyon tudok veszekedni, ha kihozza belőlem a családom, üvöltök, csapkodok, olyankor nehezen tudom visszafogni magam (vagy talán nem is akarom annyira, mert ilyenkor kiadhatom legalább magamból a felgyülemlett stresszt). Legjobb barátnő társaságában se vagyok visszafogott, jól el tudunk szórakozni, röhögni. A szex meg, hát arról még nem tudok nyilatkozni, mivel szűz vagyok. De azt viszont tudom, hogy például maszturbáláskor kicsit sem vagyok szolid és visszafogott (fantáziálás terén sem). Úgyhogy feltételezem, hogy megfelelő partnerrel "élesben" is hasonlóan lenne.

20/L

2016. szept. 4. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Szolid lányoknál ugyanazt láttam, mint amit a #4-es írt. Akiket ismertem, hivatalos és nyilvános helyeken szolidak voltak, de a magánéletben visszajött az egész. Hisztiztek, drámáztak.
2016. szept. 4. 23:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó, nem lehet mindenkit egy kaptafára felhúzni... van ilyen is, olyan is. Én egyszer együtt voltam egy csinos, kedves lánnyal aki annyira gátlásos volt, hogy órákon keresztül pettingeltünk, de nem akart még csak le vetkőzni sem, majd amikor valahogy eljutottunk az ágyig és hangosan nyögött a simogatásaimtól, akkor egy idő után nem akarta tovább csinálni... csak kézzel jutottunk el az orgazmusig. Esküszöm így volt. Élőben pedig nem mondtam volna meg róla, hogy intim helyzetekben is ennyire gátlásos. Mondjuk már az ismerkedési fázisban is nagyon "hidegen" viselkedett. Sajnos a visszafogott embereknek nagyon nehéz, mert szerintem valamiért álarcot viselnek, valami múltbeli trauma miatt - az embereknek alapvetően jóval lazábbnak kellene lenniük, mint amilyenek. Túl sok a feszültség mindenkiben. A direkt visszafogott nők pedig könnyen bohóccá vállnak, mert okosnak, viselkedni tudónak, stb. gondolják őket, illetve távolság tartónak és ez a kapcsolatok létesítésében kontra produktív lesz aztán.
2016. szept. 5. 00:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Én eléggé kimértnek és visszafogottnak látom magam, de pl. szex közben (ha ez volt a kérdés), vagy mondjuk olyan helyzetben, ha bunkóznak velem eléggé el tudom ereszteni magam.
2016. szept. 5. 07:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem senkit ne skatulyázz be, ha nem ismered.

Rólam is szokták gondolni, hogy amolyan csendes, visszafogott anyuka vagyok, akik nem ismernek.

Pl. Sose rendezek nyilvános jelenetet, tudok viselkedni kínos szituációban is.

De aki ismer, az tudja, hogy ez csak a látszat, messziről.

Egyébként nagyszájú, határozott, törtető nő vagyok. Tudok hevesen vitázni (bár ordítotni nem szoktam), nagyokat bulizok, szívesen vagyok a középpontban, a csajokkal pedig még mindig úgy nyerítünk órákig, mint a 13 évesek. :)

Az egy dolog, hogy milyennek lát egy idegen pl. szülői értekezleten, és hogy nem öltözök kihívóan.

2016. szept. 5. 07:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem volt célom a beskatulyázás, csak kíváncsi voltam. :)
2016. szept. 5. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:

" Szolid lányoknál ugyanazt láttam, mint amit a #4-es írt. Akiket ismertem, hivatalos és nyilvános helyeken szolidak voltak, de a magánéletben visszajött az egész. Hisztiztek, drámáztak."

Ki volt az a betegelméjű, aki lepontozott? Csak azért érdekel, mert tudni szeretném, hogy ha már követ és látja, hogy kiket ismerek, szólhatna róla! :D

2016. szept. 5. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!