Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a szolid, visszafogott nők minden szituációban kimértek, szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 22:25
11/13 anonim válasza:
Nem. Mármint én magamról tudok beszélni. Az esetek 99%-ában, főleg nyilvános helyen, társadalmi eseményen visszafogott vagyok. Mert szeretek illemtudóan viselkedni, nem vagyok harsány és nem keresem a konfliktust sem. De otthon pl. elég vad tudok lenni az ágyban, illetve akkor ömlik ki belőlem az összes feszültség, ami aznap felgyűlt bennem... így van egy jó pár perc, amíg nagy vehemenciával szidok mindent hülyét, akivel aznap találkoztam. Plusz engem elég nehéz kihozni a sodromból, de ha vkinek sikerül, az nem teszi zsebre azt, amit tőlem kap. Ott már olyan dolognak kell történnie, hogy aztán tényleg felemelem a hangom és elküldöm az illetőt melegebb éghajlatra (nem nagyon undorító módon persze).
12/13 anonim válasza:
"Szolid lányoknál ugyanazt láttam, mint amit a #4-es írt. Akiket ismertem, hivatalos és nyilvános helyeken szolidak voltak, de a magánéletben visszajött az egész. Hisztiztek, drámáztak."
Én nem pontoztalak le, de azt azért mondom, hogy nem szoktam 0-24-ben vitatkozni, nem vagyok idegebeteg azért otthon sem! Drámázni se szoktam, komoly dolgok kapcsán szokott veszekedés folyni, de mint mondtam, azért nem annyira gyakran!
13/13 A kérdező kommentje:
Én sem pontoztam le senkit. Zöld kezeket adtam, de bárki lepontozhat, aki nem ír semmit ide az is.
2016. szept. 6. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!