Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükséges egy párkapcsolatban az állandó kontroll?
Figyelt kérdés
Baráti társaságban beszélgettünk, hogy az ismeretségi körünkben, munkahelyen több olyan kapcsolatot is látunk, ahol a nő naponta többször hívogatja a párját. Van, aki határozottan ellenőrizve, hol jársz stb., van, aki taktikusabb, mitt ettél, mikor jössz értem, menj a boltba stb.Érdekes, hogy mikor a párjaink is bekapcsolódtak, megoszlottak a férfivélemények.Volt, aki azt mondta ezt nem bírná, őt csak akkor hívja a párja, ha valami fontos van, a többit megbeszélik otthon.Volt, aki azt mondta, hogy ez törődés a nő részéről.2018. júl. 18. 20:20
1/9 anonim válasza:
Nő vagyok de hülyét kapnék ha a párom folyton hívogatna. Nem vagyunk egymás tulajdonai. Ezt felejtik el sokan.
2/9 anonim válasza:
Hát érdekes, én nő létemre még soha nem hívogattam napközben a páromat, sőt, egyetlen eddigi páromat sem.
Pont ez a gond, mert a jelenlegi párom is hiányolja.
Nekem is van egy kollégám, akit a felesége naponta legalább ötször felhív munkaidőben minden apróságért és néha látom a kollégán, hogy majd' felrobban.
Én nem tudom elképzelni, hogy ez miért jó, miért nem bír ki egy házastárs legalább fél napot a párja nélkül?
Az ellenőrizgetés pedig egyenesen szánalmas.
3/9 A kérdező kommentje:
Én sem értem.Van személyes érintettségem is,nem csináltam ezt, a volt férjem új nője viszont igen.Néha azon gondolkodom, nekem is kellett volna...
2018. júl. 18. 21:34
4/9 anonim válasza:
Mi akár óránkénk beszéltünk és semmi hátsó ellenőrizgetési szándék nem volt...mi mindketten törődésként éltük meg, szükségünk volt rá...vhol tudtuk hogy minden percet ki kell használnunk.....
5/9 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején rendben is van Utolsó, de pl.10-20 év után?Olyan, mintha az ember nem adna szabadságot a másiknak.
2018. júl. 18. 23:48
6/9 anonim válasza:
4#-es vagyok....10-20 év nekünk már nem lesz sajnos :-( 4 jutott.
7/9 anonim válasza:
Ez a mobil legnagyobb átka!
Én idegrohamot kapnék ha állandóan, minden marhaság miatt hívna.
A kollégámat meg videón is ellenőrzi a neje - hát kivágnám mint a cicát üríteni!
Vagy van bizalom, vagy nincs. Így kikényszeríteni, ellenőrizni gusztustalan!
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy végtelenül káros és elviselhetetlen dolog. Nem arról beszélek, amikor a kapcsolat elején teljesen egymásba van gabalyodva a két fél és állandóan beszélgetnének, hanem arról, amikor ez tényleg vagy az ellenőrzésről szól vagy arról, hogy az illető egész élete a párja körül forog és teljesen ráakaszkodik a másikra, kisajátítja. Egy percig se maradnék ilyen kapcsolatban. Én is maximum akkor hívom fel a férjem napközben, ha valami sürgős és fontos dolog történik, egyébként hagyom élni, dolgozni, szocializálódni, a többit megbeszéljük otthon. Ugyanúgy nálunk alap az is, hogy eljárunk egymás nélkül külön programokra, ritkábban akár több napra is, akkor se hívogatjuk a másikat mindenféle baromsággal, hanem hagyjuk, hogy jól érezze magát. Embere válogatja, én össze se jönnék valaki olyannal, akinek ez nem alap.
9/9 anonim válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm, aki a férjét ha dolgozik állandóan hívogatja. Ha pedig otthon vannak együtt kell lenni. Lehetőleg ne is vállaljon egyéb munkát, együtt kell lenni. Ja és a legfeltekenyebb nő, akivel valaha találkoztam. De végülis 25 éve együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!