Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a lányok, akik szeretik a házimunkát és nem az állandó tanulásba, karrierépítésbe fognak bele?

Figyelt kérdés
Van egy lakásom, de ha felhozom azt, hogy segítsen házimunkába mindjárt jön a szokásos feminista hiszti. Nem kellett volna kicsinálni a hagyományos nemi felállásokat, megkellett volna hagyni azt, hogy a férfi legyen a családfentartó a nő meg házimunkába vesz részt. Megteremteni egy olyan megélhetést, hogy a legkevesebb fizetésből is eltudja tartani a családját. Kellett ez a felborítás? Mi azzal a gond, ha én azzal jövök, hogy van lakásom és keresek egy olyan lányt, aki szeretne komoly kapcsolatot és besegít nekem? Nem csak a tökömet vakarásznám míg takarít besegítenék én is. Csak mondom jobb lett volna meghagyni a klasszikus felállást.
2018. máj. 27. 14:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez mindig működik. Szóval most nekem inkább te tűnsz hisztisnek.
2018. máj. 27. 14:49
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdíjasotthonban leginkább, mivel nagyanyám korosztálya vallja ezt.

Esetleg próbálkozz az amish közösségekben. Ott dívik még ez, hogy "az ember" kint szánt a fiaival, "a fehérnép" meg otthon feji a kecskét meg főz.

2018. máj. 27. 14:49
 3/24 A kérdező kommentje:
Mondom nem azt mondom, hogy amíg takarít addig én szürcsölöm a sört kanapén hanem besegít nekem, tehát én is csinálom a részemet.
2018. máj. 27. 14:50
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok nő nem akarja magát teljesen kiszolgáltatni a másiknak anyagilag nem értem mi ezzel a gond.
2018. máj. 27. 14:51
 5/24 A kérdező kommentje:
De az lenne a természetes, ha lenne valami rend, mert ami most van az minden csak nem rend.
2018. máj. 27. 14:52
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Erről már írtál ki kérdést, nem?
2018. máj. 27. 14:53
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a tisztaságot, a környezetemet mindig tisztán, rendben tartom. Emellett orvostanhallgató vagyok. Na ehhez mit szólsz? :D

Szerintem abszolút nem zárja ki egymást a két dolog. Ha mondjuk orvos leszek és nem lesz párom, akkor a patkányok rohangálnak majd a lakásomban, mert mint "karrierista nő" nem leszek hajlandó kitakarítani? Azt nyilván nem tolerálnám, ha a párom otthon a tökeit vakargatná és engem várna haza a munkából, hogy takaríccsak má ki meg főzzem má meg a vacsorát, de ha ketten élünk egy lakásban és mindketten dolgozunk, akkor szerintem az a normális, ha mindig az végzi a házimunkát, aki éppen otthon van és ráér, legyen az a férfi vagy a nő.

2018. máj. 27. 14:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked csak az fáj, hogy felértékelődött a nők szerepe, és nem úgy élik le az életüket, ahogy a férfiak megszabják nekik.

Ez a múlt században még hagyományosnak számított, mert elnyomásban éltek.

Azóta a 21. századot írjuk, az élet a változásokról szól, fogadd el!

Ne más elnyomásában keress örömet!

2018. máj. 27. 14:56
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 De azért jól esik, ha a férfi kezdeményez és csak ő fizet a randin ugye? Azért a kis klasszikus dolgot ami kényelmes hagyjuk meg nem?
2018. máj. 27. 14:58
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

#Kérdező

Én férfiként mindenféle házimunkát tudok (kivéve a vasalás a kézügyességem hiánya miatt), és el is végzem majd akkor is mikor összekerülök valakivel, de olyan nővel nem lennék sokáig aki semmilyen házimunkát nem végez, valami őrült ideológiára alapozva. A házimunkát jobb helyeken felezik, ki-ki mit szeret jobban, vagy miben ügyesebb. Nem tisztaságmániás embereknél amúgy se vesz el sok időt, főleg, ha okosak (kifutott kaját azonnal letörölni a sütőről, kaja után rögtön elmosni a tányért stb.)

Egy kivétel van, ha a többszörösét keresi, mint én, és emiatt többet vagyok otthon, mint ő. Akkor naná, hogy én csinálok mindent.

A fotelos-sörös apámkorosztálya-férfiakat meg utáltam már gyerekként is.

2018. máj. 27. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!