Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a lányok, akik szeretik a házimunkát és nem az állandó tanulásba, karrierépítésbe fognak bele?

Figyelt kérdés
Van egy lakásom, de ha felhozom azt, hogy segítsen házimunkába mindjárt jön a szokásos feminista hiszti. Nem kellett volna kicsinálni a hagyományos nemi felállásokat, megkellett volna hagyni azt, hogy a férfi legyen a családfentartó a nő meg házimunkába vesz részt. Megteremteni egy olyan megélhetést, hogy a legkevesebb fizetésből is eltudja tartani a családját. Kellett ez a felborítás? Mi azzal a gond, ha én azzal jövök, hogy van lakásom és keresek egy olyan lányt, aki szeretne komoly kapcsolatot és besegít nekem? Nem csak a tökömet vakarásznám míg takarít besegítenék én is. Csak mondom jobb lett volna meghagyni a klasszikus felállást.
2018. máj. 27. 14:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Hogy hozod fel? Ott laknak nálad, és nem hajlandóak segíteni?
2018. máj. 27. 15:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, soha egyetlen egy randin nem vártam el, hogy fizessen a partnerem és nem hárítottam a kezdeményezést a férfira, ha éppen tetszett.

Ezek a sztereotípiák a te fejedben élnek, hogy minden nő ilyen...

2018. máj. 27. 15:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mar kiirtad. Miert feminista hiszti, hogy nem takarit valaki mas lakasaban, mikor nem is ott el? (Az elozo kerdesed alapjan.)

Itt egyedul te hisztizel.

2018. máj. 27. 15:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehát neked bejönne, ha nő lennél, és minden apuci pénzéből lenne csak, akárha megtetszik egy cipő, vagy boltba kell menned, és arra is kérni kell, közben meg lógnak rajtad a pulyák, és háztartást is vezetsz? Nagyon lesarkítottam, de értsd meg, nem minden nőnek CSAK a karrier fontos, látod, többen is írják, hogy megcsinálják a házimunkát is. Épp csak pont olyat sikerült kifognod, aki nem szereti. Akkor keress olyat, aki megteszi azt is. Bár ahogy nézem, neked egy olyan nő kell akkor, aki klasszikusan csak egy háztartási gépezet.
2018. máj. 27. 15:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Már egyszer megkérdezted ezt, csak más formában.

Egyébként ezt olvasd el: [link]

2018. máj. 27. 15:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A karrier és a munka nem zárja ki szerintem, hogy egy nő ne takarítson vagy főzzön. Nyilván ha mindkét fél dolgozik akkor ebben az esetben, kell a férfi besegítése is, hiszen közösen tartják fenn a háztartást.

Én is és párom is 8 órában dolgozunk, így nyilván nincs időm 3 fogásos menüvel várni este, de közösen meg tudjuk oldani a főzést és a házimunkát is, csak jó időbeosztás kérdése. (párom bevásárol mert rugalmasabb a munkaideje-én főzök) A takarításban is leosztottuk a feladatokat (Én seprek,felmosok, rendben tartom a konyhát, ő mosogatógépet bepakolja, néha porszívózik, és ha szépen kérem még a mosást is berakja...és még megvannak a tökei is :D)

Szóval nem kell a sztereotípiákkal jönni meg a szélsőségekkel...csak a két fél közös megegyezése számít.

2018. máj. 27. 15:55
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Ez így kicsit elméletire sikeredett. Milyen lányokról beszélsz? Olyanokról, akikkel csak járogatsz, de eszed ágában sincs feleségül venni, gondoskodni róla, áldozatot hozni érte, hanem heti két napot nálad alszanak aztán Isten hozzádot mondtok egymásnak? Az a helyzet, hogy a régi világban a házimunka az nem egy random srácnak járt, akivel két hónapja randiznak, hanem a férjnek, aki a közösség és Isten előtt szintén kötelezettségeket vállalt. Te nem vagy férj, úgyhogy a régi világ szerint sem lehet sok követelésed abban a házban, amihez a lánynak semmi köze. Sorry. :/
2018. máj. 27. 15:57
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Na most akkor besegít vagy ő csinálja? Vagy mi van? Közös háztartásban nyilván közös a munka.
2018. máj. 27. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké, értetjük, meg vagy sértődve, de mostmár menjél felmosni, mert az a padló nem lesz magától tiszta.
2018. máj. 27. 17:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Más lakását ingyen senki nem takarítja. Erre vannak azok, akik ezt megélhetésért teszik - takarítók. Nem tudom, Magyarországon milyen áron dolgoznak, de manapság nem akkora érvágás hetente egyszer megkérni egy Erzsikét, hogy a nagyobb dolgokat intézze el, hogy neked csak a napi kosz maradjon. Ha valami alacsony önbecsülésű lány pedig beköltözik hozzád, akkor meghívhatod Erzsikét egy ebédre, hogy köszönöd szépen, de már nincs rá szükséged és beajánlod 2-3 haverodnak, hogy ő se járjon rosszul. Onnantól pedig közösen fogtok takarítani, ahogy egy felnőtt lakóközösség teszi.

Egyébként ketten élünk a barátommal, feministák vagyunk mindketten, építgetjük a karrierünket, és nem szakadunk meg a házimunkában. És ha bármi rosszra fordulna, le tud lépni, aki akar, mert nem a másiktól függünk anyagilag.

Ne legyél kretén, 2018 van.

20L

2018. máj. 28. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!