Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valamiféle face-kontroll a lányoknál? (letilt, miután megismerem közelről és megszeretem, és szinte elkezd utálni)
Általában mindig azok a lányok tiltanak le a facebookon, stb, akikhez közel kerülök. Miután megszerettetik
magukat velem, és érzem azt a biztonságot, hogy végre van egy normális, érdekes ismerősöm akinek végre hasonló
az érdeklődési köre, mint nekem, akkor idő után úgy dönt, hogy ő inkább megszakítja ezt a kapcsolatot, mert nem
akar a barátom lenni. Sosem voltam szexuálisan tolakodó velük (lehet, hogy ez volt a baj?) de állítólag vonzó személy vagyok.
Így veszítettem már el, nem sok, de jó néhány embert (lányokat), aki jó barátom lehetne. De szinte mindig úgy, hogy
közel kerültünk egymáshoz, éreztem a kölcsönös szimpátiát, ennek biztonságát, és utána jött a
kapcsolatmegszakítás.
Egy-két esetről tudok, ahol lejárattak a hátam mögött, de azóta sem tudtam beszélni azokkal az emberekkel, pedig
érdekelne, hogy mi van velük az életben. Általában 100 / 1 az, aki szimpatikus nekem, tisztelni tudom és
nem érzem álbarátnak. Egyébként így, hogy letilt, még rosszabb is, mert folyton arra gondolok, hogy még mindig nem
akar velem beszélni, és az önbecsülésemet is csorbítja, ha feloldana pl a facebookon, lehet, hogy nem is beszélnék
vele annyit, mert nem volna rá időm, de semmiképp sem felejteném el, hogy létezik, és ha szükségem lenne rá,
keresném. Így nem tudom.
Az az érdekes, hogy gyakrabban fordult elő az, hogy a közös társaságban lejáratott valaki és azért nem beszélt velem
a lány, nem pedig azért, mert mondjuk a barátjának nem tetszett, hogy közel kerültünk egymáshoz. (nyáron
kettesben sétálni itt-ott, együtt iszogatni, felmenni hozzá (ő hívott fel magához))
Az is tény, hogy bár a céljaim jók, sok probléma van az életemben, és ez megérződik néha a kisugárzásomon is.
Lehet, hogy megijedtek tőlem?
Egyébként azóta van barátnőm és konkrétan annyira szoros a kapcsolatunk, hogy nem is nagyon akar elengedni, azt
mondja tökéletes vagyok és sosem találna hozzám hasonlót...
épp ezért nem értem mi baja lehetett velem a többi lánynak, miért nem jött létre egy szoros barátság? Hogyan lett
ebből hirtelen kapcsolatmegszakítás és utálkozás? Lehet én láttam többet bele azokba az emberekbe, mint amik
valójában voltak? És ezek a letiltások miért lettek maradandóak?
Érdekes, hogy 1-2 embernél, akinél elértem, hogy feloldja a letiltást ugyanolyan közvetlen és kicsit talán szoros is a kapcsolatunk mint a letiltás előtt. Ez is furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!