Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dobhatnám fel a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok van barátnőm már 3 éve ( kisebb-nagyobb megszakításokkal) ő 20 éves. Most olyan élethelyzetbe kerültem ami miatt nagyjából egy év múlva tudok hazaköltözni. Jelenleg csak messengeren tudunk írogatni egymásnak illetve telefonon beszélgetni. Az irogatás annyiból áll ,hogy szia , mizu? Stb... eléggé laposak a beszélgetések a telefonos beszélgetés valamivel jobban zajlik akkor van témánk stb... de ha minden nap beszélünk ez is abba marad és csak a szokásos dolgokat beszéljük. Ez normális lehet vagy el laposodott a kapcsolat esetleg? Kérlek segitsetek mert nem akarom hogy vége legyen. Ezt csak a távolság teszi? Mert ha együtt vagyunk akkor rengeteg mindent tudunk csinálni eleve és mindenről dumálni is. Engem amúgy sem hoz lázba ez a virtuális kapcsolattartás2018. okt. 28. 08:55
1/4 anonim válasza:
Dobj fel neten is érdekes témákat. Film, zene, akármi. Amiről eloben is érdemes lenne beszélni. Jatszattok vmilyen online játékkal egymás ellen.
2/4 anonim válasza:
Vagy indítsatok el filmet egyszerre és közben indítsatok online beszélgetést. Vagy ha van elég eszköz akkor videóhívást közben.
3/4 anonim válasza:
Én is távkapcsolatban vagyok a barátommal, de mi pont azért nem beszélünk minden nap telefonon, mert akkor kiüresednének a beszélgetéseink. Ha élőben együtt vagyunk, akkor nincs gond. Lehet nektek is jobb lenne. Emellett mi szoktunk együtt filmet nézni, egymással játszani, olvasni egymásnak, videókat megnézni és azokról beszélgetni... szóval próbáljuk az intimitást és az együtt töltött időt színesíteni.
4/4 anonim válasza:
-levelezzetek hetente néhányszor, érdekes témákat feszegetve (Önvezető autó hogyan döntsön: a gyereket üsse el, aki elé szaladt vagy hajtson az árokba)
-olvassatok el mindketten egy könyvet és azt vesézzétek ki
-kipróbálhattok online játékokat
Néhányszor nem tudtok találkozni azért személyesen is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!