Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen izgalmas hobbival dobhatnám fel az életem?
Figyelt kérdés
A párommal mindketten már a 40+ csoportba tartozunk, és elég rég élünk együtt. Mostanában kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, aminek az oka az, hogy elég régóta semmi újdonság, izgalom nem történt az életünkben, szürkék a hétköznapok. Szeretnék ezen változtatni, színt hozni az életünkbe, visszaváltozni savanyú öregasszonyból egy izgalmas csajjá, ezért szeretnék valami olyan hobbit, amitől kicsit lázba lehet jönni, nem megszokott dolog. Van valami jó ötletetek?
2018. aug. 14. 08:42
1/10 anonim válasza:
Siklóernyőzés, búvárkodás, snowboard, (ha nem úzöd) de kettes labdajátékok is jók, ha eddig a semmi volt: mehettek együtt teniszezni, sqasholni, pingpongozni.
Eü-i szempontból jó, és olcsó a túrázás, tájfutás, bushcraft-ozás, ezek az erdőben vannak, és nem kerülnek pénzbe.
Nem tudom, milyen stílusúak vagytok, több féle pénztárcához és életstílushoz ajánlottam dolgokat, hátha egyik tetszik.
2018. aug. 14. 08:48
2/10 anonim válasza:
Még valami: most nagy divat a rúdtánc vagy a hastánc! Just for you!
2018. aug. 14. 08:56
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig siklóernyőzés, ejtőernyőzés, búvárkodás, tenisz, íjászkodás, lovaglás, golfozás volt, de most nem kimondottan sportolós dologra vágyom, hanem valami olyanra, ami kicsit más, mint ezek.
2018. aug. 14. 09:04
4/10 anonim válasza:
Aha, értem. Akkor jelentkezhetsz pl. a Vöröskeresztnél, vagy más segélyszervezetnél, hogy mennél segíteni a romokat eltakarítani Görögországban a tűzvész után. Az elég menő, izgi és még nem volt kipipálva.
Szívesen lennék ilyen savanyú öregasszony, aki búvárkodik, ejtőernyőzik, és ilyesmi.
Jó sorod van ám, kicsit irigyellek. Kacsintós szmájli!
2018. aug. 14. 09:13
5/10 A kérdező kommentje:
Na, nem genyózni! :) Ezeket fiatalon csináltam sokáig, ezért már nem hoz úgy lázba. Nem menő dologra vágyom, hanem ami kicsit intellektuálisan fog meg, és munka mellett tudom csinálni. (Szóval elutazni Afrikába, hogy megtanuljam a busmanok nyelvét az roppant izgi lenne, csak most épp nem kivitelezhető)
2018. aug. 14. 09:24
6/10 anonim válasza:
Pekemon GO!
Tisztára rá lehet függni és nagyon mókás.
Nem csak kölykök játszanak.
Csak okostelefon kell hozzá meg mobil internet és annyit csinálod, amennyit kedved vagy időd van, a nap bármely szakában, a város bármely részén. Mi is a párommal járunk vadászni. Szuper szórakoztató, közben lehet nagyokat dumálni, romantikázni, beülni enni, inni.
Mi 30-asok vagyunk, de pl sógoromék 40 felett vannak és játszanak. A legaktívabb játékos a világon egy nyugdíjas bácsi, aki egész nap a biciklijére szerelt telefonokkal jár vadászni.
Mindig vannak kisebb-nagyobb elérendő célok, ezért nem uncsi. Aztán tök jó élmény találni egy ritka jószágot...
2018. aug. 14. 10:20
7/10 anonim válasza:
Néha 1-1 színház.Olyan vacsoraestek,amik témához kötöttek,evés közben meg kell oldani egy gyilkossági rejtélyt.Túracsoport,pl. akik gombákat szednek: tanítanak is a gombák fajtáira,meg amit összeszedsz hazaviheted.Valamilyen tánc tanulása.Bowling,sakk.Biciklitúra,társasjáték.Disneyland,Legoland :) Bonyolult lego kirakása.Távirányítós repülő vagy vegyetek egy drónt.Irodalmi estek,kiállítások.Este hangulatfény,vörösbor- vers vagy valami irodalmi műből részlet felolvasása.Fotózás.Önismereti tréning.
2018. aug. 14. 10:29
8/10 anonim válasza:
Társastánc.
2018. aug. 14. 11:59
9/10 anonim válasza:
Egyél tejszínhabot a spagettire. Az elég izgalmas.
2018. aug. 14. 15:58
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtok, köszi az ötleteket! :) Ha eszetekbe jut még valami, osszátok meg velem! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!