Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem képes a társad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes a társad semmit csinálni?

Figyelt kérdés

Együtt vagytok már 3-4éve. Gyereket terveztek, és a nőnek abszolút nincs kedve már dolgozni, azért akar gyereket, 3évig otthon üljön. Utána se akar menni dolgozni.

Ismerek kapásból három ilyet..

Azért csinált már 3 gyereket a nő, hogy ne menjen dolgozni. (de persze 3évnte 1et.)

A másikat meg csak eltartsák így jóformán mondva mivel otthon akar lenni.

Ezt eddig értem..

De a végén kezd annyira belustulni, kaját nem akar csinálni,főzni se, takarítani se, tehát otthoni munkák. Mitől van ez ? Ennyire elkényelmesedik?

Inkább rendelget kaját, el jár ide-oda.. Nem törődik az otthoni dolgokkal.

2018. okt. 27. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha valakinek nem szenvedélye a főzés, és futja készételre, az készet vesz. Nem bonyi.:)
2018. okt. 27. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
Sok az ilyen haszontalan no. De ha megtehetik, ezt a ferfiak rontjak el.
2018. okt. 27. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
2: A nő nem haszonállat.
2018. okt. 27. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Lehet, de akkor miert tartsam el ha nincs haszna ?
2018. okt. 27. 18:51
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Akinek tanulatlan no jut csak, konnyen igy jar.
2018. okt. 27. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
ha a pasi hagyja, akkor miért ne? én is szívesen lustiznék otthon gyerkőcökkel miközben a feleségem dolgozik...
2018. okt. 27. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

4:

1. Az, hogy a nő nem haszonállat, pont azt jelenti, hogy nem azért szokták eltartani, hogy hasznuk legyen belőle.

2. A kérdésben nem derül ki, hogy miből él a nő, mert ha jól értem, a kérdező kívülről látott esetekről érdeklődik.

Sokan nem járnak el másnak/máshova dolgozni, mégis van bevételük. Nyilván van miből megélni és ha készételt rendelni is van miből, akkor az egy elég magas anyagi színvonal, nem azon kell gondolkodnia, hogy 6-12 hónap múlva mit esznek.

2018. okt. 27. 19:10
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Ellustulàs, elkényelmesedés, àtvàltàs élősködő üzemmódba...

Amelyik pasi így is eltartja a nőjét az meg is érdemli.

Àtmenetileg voltam én is munkanélküli régebben, de hàlisten gyerek nélkül. Itthon sorozatot néztem olvastam, kutyàztam, sose unatkoztam:) DE emellett főztem és ragyogott a hàz. Aztàn persze talàltam munkàt, így csak 2 hetetente van rajtam a sor a hàzimunkàban:) Felesben csinàljunk a férjemmel munka mellett. Ìgy azért jobb:)

2018. okt. 27. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

egy gyerekem van, 2 eves, de jobban kipurcanok nap vegere, mint amikor meloztam.

tartalmas programot biztositani baromi faraszto.

szoval jovore huzok vissza dolgozni. de addig kielvezek minden egyes faraszto percet a fiammal:)

2018. okt. 27. 20:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Nincsen gond nekik "miből" van.

Pasijuk dolgozik. Jól keresnek, úgy gondolták nekik felesleges elmenni dolgozniuk.

2018. okt. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!