Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez furcsa?
Egy-két alkalomnál azt mondom oké, de állandóan?
Nekem itt nem kerek valami.. meg az sem, hogy nem érdekli, hogy hova mész, csak menj..
Gondolom nem a szülinapi bulidra készülnek.
Nem csak furcsa, paraszt dolog is. Mi ez már, hogy elküld, amikor van külön szoba?
Nekem meg az a furcsa, hogy egyáltalán elküld otthonról!
alapból milyen jogon? Még is hová? menj sétálgass pár órát....
Ez a kérdés vagy vicc, vagy kitaláció, vagy ennyire hülyék vagytok, vagy csak te vagy ennyire sötét, (már elnézést)
De egy normális felnőtt érett kapcsolatban ilyet kérni, egyáltalán , hogy felmerül olyan, hogy elküld otthonról...szóval nem tudom, ezaz egész nem normális így.
najólvan....
Ez már sok. Te tényleg ennyire vak vagy?
Egy értelmes felnőtt, normális nő aki 2 lábbal él a földön és nem elmeroggyant vagy pszichiátriai eset, azzal...
Nem beszél így a párjuk
Nem küldi el
Nem fél a párjától nincs tartása
És nincs együtt ilyen emberrel.
De úgy néz ki ez neked tökéletes. Esküszöm, mond, hogy ez egy kitaláció.
Ne már kidob,hát dobjon,ennyire eke agyu nem lehetsz,max tart téged alibiböl de 90 % h nőzik v meleg v vmi takargatni valo van lehet drog is...
A fiam is meleg 10 éve van párja aki családtag,nem azzal van a baj de akkor ne hülyitsen senkit.. Az a baj ha valaki sunyi és itt a pasid nagyon sunyit.. Hasonlo sztori volt amit nem rég töröltek, ott meg a pasi folyton lemondta a talit stb.. Kiderült h nős a huszon éves csajnak meg beadta a tutit.. Előbb talán meg kéne ismerni akivel össze butorozok v összejövök.. A helyedbe a következő elküldésnél csomagolnék is össze magamnak és byt intenék mert ebből sérültként jössz ki akkorhonnan nézem..
Nekem egy kicsit érdekes amit írsz..
"Hirtelen betoppani a találkozója közepébe meg nem merek, mert nagyon kiakadna és szerintem ki is dobna emiatt."
"Ordított is, hogy csak csináljam amit mond és lépjek le egy kis időre. Nem tudom mit titkolhat, de ha legközelebb is megcsinálja ezt velem biztos, hogy én dobom ki.."
Szóval tudod, hogy nem normális, hogy elküldözget téged, főleg ilyen hangnemben, de félsz, hogy ha kérdezősködsz, akkor szakítani fog veled, így inkább nem teszed meg..
Utána meg állítod, hogy ha még egyszer előfordul, akkor szakítani fogsz.
Most akkor végülis mit szeretnél?
Mitől félsz? Hogy a következő partnered nem fog elküldözgetni otthonról, mert megy át hozzá valami haverja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!