Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom néha furcsa dolgokat mond amik néha megilyesztenek szerintetek ez normális?
Pl múltkor amikor kijöttek a választási eredmények azt mondta hogy a demokrácia még viccnek is rossz.
Egyébként nagyon nyugott a párom tényleg olyan acél idegei vannak és nagyon szélsőségesen tekint dolgokra amik néha elijesztenek de engem az ujjain hordoz.
"engem az ujjain hordoz"
Say what?
Nem semmi a párod, kissé kanos lehet. :D
(Tudom, rossz az, aki rosszra gondol.)
Egyébként...szépen írsz.
Ebben a kijelentésében nincs semmi furcsa. Rengeteg kritika éri a demokráciát a jelenlegi állapotában. A legnagyobb érv mellette az, hogy még nem találtak ki jobbat. Ettől még nem szélsőséges, bár lehet, hogy a többi dolga az. Ez alapján a kijelentése alapján csak nem pc, hanem vannak önálló gondolatai.
"A demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozik."
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
- Sir Winston Churchill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!