Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, nektek számít ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek számít ha egy nő konzetvativ (családcentrikus, humánus, stb), vagy szabadelvű (kicsapongó élet, káros és ártalmas szenvedélyek, stb)? Melyik típus áll közelebb hozzátok?

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
2.
2018. okt. 23. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
"szabadelvű (kicsapongó élet, káros és ártalmas szenvedélyek, stb)" Furcsa fogalomzavarban szenvedsz!
2018. okt. 23. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Azért a szabadelvű nem feltétlenül egyenlő a káros és ártalmas szenvedélyekkel, kicsapongó élettel, ahogy a konzervatív sem feltétlenül egyenlő a humánus, családcentrikus nővel. Az egyetlen konzervatív nő, akit ismerek, sorra nős és gyerekes férfiakkal kúr össze-vissza, és bár fennhangon hirdeti közel a harminchoz, hogy ebben a korban neki már rég gyerekkel kéne otthon ülnie, és csak tönkreteszi magát a munkával, mégis inkább a lehetetlen küldetésekbe menekül a foglalt pasikkal. Én szabadelvű vagyok, élvezem az életet, nem kötöm magam mindenféle elavult dogmához, aztán az előbb említett nőként fiatalabbként is már férjhez mentem, lassan babát várok, és boldogan élem az életem mindenféle káros szenvedélytől függetlenül.

Amúgy a saját mintámból kiindulva inkább a szabadelvű nőket kedvelik a férfiak.

2018. okt. 23. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kevered a fogalmakat. A konzervatívok gyakran nem a humánus hozzáálásukról híresek, ahogyan a szabad elvű (liberális) emberek sokszor egyáltalán nem kicsapongóak. Én teljesen liberális vagyok, de ezidáig még csak 3 férfi ért hozzám, ebből egy a férjem volt. Örökre terveztem vele, de nem így sikerült. Felületes kapcsolatra most sem kellene férfi, szóval nevezhetne bárki konzervatívnak, de nem vagyok az.
2018. okt. 23. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Hajlok az 1. verzióhoz, de a legjobb, ha a kettő keveréke.
2018. okt. 23. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki ennyire buta, hogy ilyet leírjon, annak szerintem legyen mindegy.
2018. okt. 24. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!