Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mikor költöztetek össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor költöztetek össze?

Figyelt kérdés

Párommal március óta vagyunk egy pár. Én a kislányommal élek egy lakásban, ő is külön a sajátjában. Alig van időnk egymásra, este 8 előtt sosem ér Hozzánk és a hétvégéket is nehéz összehozni.

Ez egyre több konfliktust szül köztünk. Nekem az lenne az ötletem,hogy költözzünk össze, hogy igy többet lássuk egymást és több intimebb együttlét, meghitt pillanat, és gyerekkel töltött idö jusson nekünk, aki amúgy imádja és forditva is.

Neki nem vetettem még fel ezt az ötlet.

Ti mikor költöztezek össze? Megoldás lehet ez?

Köszönöm a segitségeteket!

30/L

2018. okt. 14. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem akar közös programot... A tesód gyerekét augusztus óta nem volt képes megnézni... Miről beszélünk? Csak azt nem érzem, hogy a csávónak mi a jó ebbe.. Kereshetne olyan nőt aki szintén csak szexet akar.
2018. okt. 15. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet nem akar apucisat játszani
2018. okt. 15. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!