Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze/ kötöttetek házasságot a párotokkal?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok?2017. nov. 5. 01:15
1/9 anonim válasza:
A házasságról nem tudok semmit mondani. Összeköltözni legkevesebb 6 hónap után költöztem össze valakivel. Az első összeköltözéskor 20 éves voltam (de az 11 hónap járás után volt).
2/9 anonim válasza:
3 hónap után költöztünk össze, 3 év után házasodtunk. 31 és 33 évesek voltunk. 8 éve vagyunk együtt.
3/9 anonim válasza:
4 hónap után költöztünk össze, akkor voltunk 20 és 22 évesek. 5 év után eljegyzés, és 7 év után házasodtunk
4/9 anonim válasza:
2 hét után költöztünk össze, rá 3 évre házasodtunk.
24 és 31 évesek voltunk az esküvőn.
5/9 anonim válasza:
Fél év után költöztünk össze, egy év után közös lakást vettünk, most igyekszünk a hitelünkből minél többet előtörleszteni. Házasodni akkor fogunk, ha lesz elég pénzünk az "álomlagzira".
6/9 anonim válasza:
4 hónap után költöztünk össze, akkor voltam 19/L ő pedig 28/F.
Azóta eltelt 4 és fél év és esze ágában sincs feleségül venni. Értelemszerűen azóta mindjárt 24 leszek, ő pedig 33.
Lassan 5 éves párkapcsolat után nem tudom, reménykedjek-e abban, hogy valaha elvesz.
7/9 anonim válasza:
Az első szex után, ami második randin volt, 1 hét után.Én akkor 30+ N, Ő 50+ F. 2,5 vagyunk együtt, házasság nem lesz.
8/9 anonim válasza:
Fél év ingázás után (igazaból jó, ha harminc napot töltöttünk valóban együtt) költöztünk össze, lassan egy évvel ezelőtt.
27 és 33 évesek voltunk.
Házasság még odébb van.
9/9 anonim válasza:
Kb. 3 hónap után költöztünk össze, én 19, ő 25 éves volt. 1 év múlva gyerek, 6 év múlva még egy gyerek, 10 év múlva esküvő :) 6 éve vagyunk házasok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!