Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok! Ti mennyi idő után költöztetek össze?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 20:21
1/16 anonim válasza:
4 év után. 23 voltam, addigra végeztem a sulival, és sikerült főállásban elhelyezkednem.
2/16 anonim válasza:
3 év után 20 évesen egy honapja költöztünk össze. Rossz döntés volt.
3/16 anonim válasza:
Kb. két hét után.
30N voltam.Több mint egy éve élünk együtt.
4/16 anonim válasza:
Masfel év után. 4 eve vagyunk együtt ebből 2 és fel éve együtt lakunk. Mindketten 24 évesek vagyunk.
6/16 anonim válasza:
Legelső találkozástól számítva egy hét.
25N-37F voltunk akkor. 5 éve vagyunk együtt.
7/16 anonim válasza:
Jah, én meg megláttam a buszon, ő megkérdezte, h mennyi az idő, és azonnal odaköltöztem (véletlenül pont nálam volt minden cuccom). Ennek 60 éve, azóta is boldogan élünk, míg meg nem halunk. Ja, és én 16 voltam, ő 42, és természetesen ebből sem volt soha semmi gondunk, apukám is nagyon örült, rózsaszín vattacukorfelhőkön lovagultunk a naplementébe...
8/16 anonim válasza:
Ebben mi olyan hihetetlen?Első perctől nála aludtam, 2 hét múlva vándoroltak a cuccaim.
9/16 anonim válasza:
Fél év után. Januárban le csaptam rà juliusban feleségül vettem ,azôta együtt élünk.
10/16 anonim válasza:
Kb. egy hónap után kezdtek vándorolni a cuccok, 7-8 hónap után mondta fel az albérletét, mert annyit lógott nálam, hogy már fölösleges volt kétfelé fizetni. 26 és 31 évesek voltunk, így nem éreztem ezt abszolút korai döntésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!