Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal? Vagy szerintetek mennyi idő lenne az ideális összeköltözéshez?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 12:42
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és hány éves korotokban történt az összeköltözés?
2016. dec. 21. 12:44
2/10 anonim válasza:
Az egyikkel masfel ev utan es 4 evig voltunk egyutt, a mostanival 6 honap utan. Szerintem mindenkeppen kell 6 honap, h kideruljon egyaltalan, h erdemes-e osszekoltozni.
3/10 anonim válasza:
Mi kb. 2 hét után költöztünk össze.
4/10 anonim válasza:
5 év és az esküvő után
28 évesen
5/10 anonim válasza:
Szinte napra pontosan 2 év után költöztünk össze.
Ő 25 volt én 22.
6/10 Szeder Katalin válasza:
Vagyis párja válogatja, nincs szabály! Legfeljebb annyi, hogy előbb ismerd meg, milyen a lehetséges párod, mennyire őszinte, mennyire lehet bízni benne.
7/10 anonim válasza:
Szerintem, nem az idő kérdése a jó megközelítés! Ha az idő döntene ebben, nem lenne válás, szétköltözés stb... Ha nagykorúak vagytok, van felelősségtudatotok, és tényleg annyira szeretitek egymást, minden egymás nélkül töltött idő rossz,hiányoztok egymásnak! Ha van hová összeköltözni senki véleménye nem kell kell, hogy számítson. A kitartás és az alkalmazkodás fogja eldönteni, a boldog mindennapjaitokat!
8/10 anonim válasza:
Mindkettőnknek sok kapcsolata volt, mielőtt megismertük a másikat. Egy szállodában találkoztunk, aznap este nála aludtam, másnap pedig, miután hazamentünk, összecuccoltunk. Azóta is imádjuk egymást.
57F
9/10 Szivárvány0000 válasza:
Szerintem mielőbb... lakva ismerszik meg a társ legjobban, de konkrétan nem lehet azt mondani, hogy hány hónap vagy év. Természetesen érdemes várni, de azért érezni, amikor megérik rá a kapcsolat.
10/10 anonim válasza:
Hozzamkoltozott 2 honap utan mert igy enyelmesebb volt a gyakorlati helyere napi szinten bejarni.
Visszament a regi varosba ezutan (2 honapot toltott ott) most en tervezek odakoltozni a kapcsolat eleje ota eltelt 9 honap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!