Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mikor költöztetek össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor költöztetek össze?

Figyelt kérdés

Párommal március óta vagyunk egy pár. Én a kislányommal élek egy lakásban, ő is külön a sajátjában. Alig van időnk egymásra, este 8 előtt sosem ér Hozzánk és a hétvégéket is nehéz összehozni.

Ez egyre több konfliktust szül köztünk. Nekem az lenne az ötletem,hogy költözzünk össze, hogy igy többet lássuk egymást és több intimebb együttlét, meghitt pillanat, és gyerekkel töltött idö jusson nekünk, aki amúgy imádja és forditva is.

Neki nem vetettem még fel ezt az ötlet.

Ti mikor költöztezek össze? Megoldás lehet ez?

Köszönöm a segitségeteket!

30/L

2018. okt. 14. 18:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, hogy a munkája miatt ér sokszor késön haza, és nem mindig jut ereje hozzánk átjönni.

Hazaér kb 7-8 és.onnan még egy óra mire hozzánk ér.

2018. okt. 14. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem kér a gyermekedből. Teljesen egyértelmű. Én tuti befejezném vele. Nem hogy összeköltözés...
2018. okt. 14. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1 év után, konfliktusoktól mentes távkapcsolat (!) után, 28 évesen, gyerek nélkül.

Ezeket azért írom le, mert nem mindegy, hogy kivel költözteted össze a lányod. Ha néhány hónap után feszültségek vannak, én nem lépném ezt meg, még egyedül sem.

2018. okt. 14. 18:55
 4/12 A kérdező kommentje:
A kislánnyal imád lenni. Sokat játszanak, ha idő van rá, hétvégén is. A konfliktus abból van, hogy én folyton elmondom, hogy milyen rossz, hogy ilyen kevés idő jut egymásra.
2018. okt. 14. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Már megint te... Szerintem ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Nem érted, hogy a pasinak jó így? Nem akar többet belőletek.
2018. okt. 14. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:
A hétvegét miért nehéz összehozni? Akkor is dolgozik, vagy mas programja van?
2018. okt. 14. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Előbb a kapcsolatot kéne rendbe tenni mielőtt összecuccoltok. Csak mert nem éltek együtt, nem kellene ezt konfliktusként kezelni. Az első 1 évben mi sem éltünk együtt, de örültünk az együtt töltött időnek amikor volt lehetőségünk, nem vitàkra vesztegettük az időnket. Soha nem okozott problémàt, ez is szerintem egy kapcsolat fontos szakasza ( az együtt jàràs). Aztàn pàr nappal az első évfordulónk előtt àtköltözött hozzàm. Jött 6 hónap együttélés, majd esküvő:). Ennek 7 éve màr, és 8,5 éve lettünk egy pàr. Mai napig megbeszélünk mindent, a normàlis kommunikàcióban hiszünk, nem a vitàkban, veszekedésekben.

Minden kapcsolatnak van ( vagy kellene lennie) külön élős szakasza. Ez , ha köztetek megvan az összhang, nem szabad, hogy problémàt okozzon. Lehet, hogy ez egy jel, hogy nem tudtok együtt működni.

Nàlunk ugyan nincs gyerek, nem is tervezünk, nem szeretnénk. De az nagyon nem mindegy milyen palit költöztetsz magatokhoz és mennyi idő utàn gyerek mellé. Egy problémàs 1 éves kapcsolat ehhez még édes kevés. Egyedül még oké, de gyerekkel màr nem . Vagy azt tervezed, hogy 1-2 év utàn minden épp aktuàlis pasiddal összecuccolsz, aztàn tart ameddig tart? A gyereknek ez nem tesz jót. Gyerekesként 3-4 évnél előbb biztos nem költöznék össze senkivel. Attól szàmítva hogy a kicsivel talàlkoztak. Kicsit görcsösnek, erőltetettnek tűnik hogy ilyen hamar akarod ezt, mintha mindenàron pótapàt keresnél akire ràsózhatod ezt a szerepet, hogy ne kelljen egyedül lenned.

2018. okt. 14. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Megoldás lehetne, de a kérdező már tett fel kérdést erről a kapcsolatról. A pasas nem akar közös programokat. Szerintem ez elég egyértelmű.
2018. okt. 15. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Melyik a korábbi kérdés?
2018. okt. 15. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
2018. okt. 15. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!