Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, nektek megnyugtató lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek megnyugtató lenne ha egy férfi, a kapcsolat elején megígérné, hogy soha, de soha, nem emel kezet rátok? Még akkor sem, ha rossz fát tesztek a tűzre.

Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 20:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%
Mivel az összes eddigi kapcsolatom évek óta tartó ismertség és barátság után jött létre, ahogy a párommal is már 2 éve jó barátok voltunk, mikor összejöttünk, így ezt az ígérgetést feleslegesnek tartom. Már korábban megismertem, eleve nem jöttem volna össze vele, ha felmerülne az, hogy ezzel a primitív módszerrel, mint pofon kezeli a konfliktusokat.
2018. okt. 9. 21:58
 22/31 anonim ***** válasza:
83%
Nekem egyetlen ilyen mondat elég lenne, hogy a nyomomat az illető férfi bottal üthetné:D
2018. okt. 9. 22:03
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

Neked megnyugtató lenne, ha egy nő az ismerkedés során megígérné, hogy majd amikor nálad alszik, soha nem tesz nagy adag altatót az italodba, és nem lép le a mozdítható értékeiddel, amíg alszol?

Vagy ha orális szex előtt megígérné, hogy nem harapja le a farkadat a metszőfogaival?

Vagy első alkalommal, mikor meghív vacsorára, megnyugtatna afelől, hogy nem tett mérget az ételedbe, és később sem fog, akkor sem, ha "rossz fát teszel a tűzre"?

Megnyugtatna mindez?

2018. okt. 9. 22:07
 24/31 Bence_ ***** válasza:
82%

Nekem az jutott eszembe, hogy ha a nő avval kezdené, hogy nem megy át rajtad traktorral ha jó fiú maradsz?

Párkapcsolat. Amiről te beszélsz az meg valami alá, fölé rendelt viszony, amibrn az egyik fél bünteti a másikat.

2018. okt. 9. 22:12
 25/31 anonim ***** válasza:
69%
Sosem tennék ilyet. Eddig egy nagy veszekedésem volt a barátnőmmel. Akkor is inkább át mentem a haveromhoz innni, mint hogy kezet emeltem volna rá. Nagyon mérges voltam, de nem tettem, mert már az megrémisztette, hogy kiabáltam vele. El sem merem képzelni mi lett volna, ha megütöm. Meg még sikerült is jól beb@$znom így haza se tudtam menni este. Aztán reggel jó másnaposan bocsánatot kértem a viselkedésemért. Azóta viszont szent a béke. 22F
2018. okt. 9. 22:54
 26/31 anonim ***** válasza:
83%
Boxolok,menekulnek tolem az eroszakot alkalmazo fiucskak :D
2018. okt. 9. 23:11
 27/31 anonim ***** válasza:
69%
Lol egyre jobb nevek.
2018. okt. 10. 00:01
 28/31 anonim ***** válasza:
66%
Ha ezt ígérni kell, ott már gondok vannak. Ha azzal a kifejezéssrl él hogy sosem tudna ilyet csinálni, na az megnyugtató. Ha a kapcsolat elején szóba sem jön, akkor van Oké.
2018. okt. 10. 01:14
 29/31 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nem, sőt.

Egyébként, meg mi az, hogy "rossz fát tesz a tűzre"? Mi ő valamilyen neveletlen kislány vagy érett nő? Nem egyenlőek a felek a kapcsolatban az biztos. Nem szokás egymás nevelése és megregulázása. Nem tetszik a viselkedése beszéld meg vele, ha sehogy nem megy, akkor meg szakítani kell.

2018. okt. 10. 08:55
 30/31 anonim ***** válasza:
83%

Ellenkezőleg.

Ez olyan mintha azt mondanád, hogy te nem szoktál a kádba szharni.

Egyből felmerül a kérdés, hogy vajon miért kell ezt külön kiemelni?

Soha egyik kapcsolatomban se kellett ilyet igérnem. Eszünkbe se jutott ilyesmi.

Azzal tisztában vagy, hogy ez a legkisebb mértékben sem erény?

2018. okt. 10. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!