Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek lesznek a párkapcsolatok (férfi és nő között) a következő évtizedekben? Több lesz e az érzelmeken alapuló kapcsolat vagy marad a zömmel több anyagiakon alapuló kapcsolat?
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 16:03
1/16 anonim válasza:
Hat, ha olyan pasik lesznek,mint te, akkor rosszabb lesz.
2/16 anonim válasza:
Speciel körülöttem érzelmeken alapuló kapcsolatok vannak. Talán te jársz rossz társaságba, nem gondolkodtál még ezen?
3/16 anonim válasza:
Mindig is anyagiakon múlottak a kapcsolatok.
Volt olyan pont a történelemben, amikor nem?
Úgy imádom, hogy itt minden ember azt hangoztatja: Nekem nem számít a pénz, miközben sokkal pénzéhesebbek, mint én aki tudom, hogy csak az számít.
Bort iszik vizet prédikál kategória. Felkavarja a gyomrom.
4/16 anonim válasza:
Sajnálom azokat, akik ilyennek látják a világot. ŐSzintén sajnálom! Vannak értékeken alapuló kapcsolatok, csak beszűkült aggyal érzékelhetetlenek. Amíg nem is hiszed el, hogy lehetséges, addig mit vársz? Hogy majd az élet bebizonyítja neked? Esélyed sincs.
5/16 A kérdező kommentje:
1-es,férfi vagyok, nem pasi.
2018. júl. 23. 16:14
6/16 anonim válasza:
Te sose voltal ferfi, max a korodra mondhatnank,hogy annak számítasz
7/16 anonim válasza:
Alig lesz párkapcsolat. Házasság meg kevés. A többség szingliként, vagy szexkapcsolatba lesz. Max. 2-3 évtized lesz még.
8/16 A kérdező kommentje:
Na, a 6-os válaszoló személyében megérkezet a spártai nősereg gyöngyszeme.
2018. júl. 23. 16:22
9/16 anonim válasza:
Én a hadnagy vagyok, és nem vagy férfi. Olyan gusztustalanságokat lenyomsz itt, hogy emberként szégyellem magam, ha nememet is osztanám veled, el is bújnék.
10/16 A kérdező kommentje:
9-es,inkább búj el,mindenkinek jobb lesz.
2018. júl. 23. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!