Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek megnyugtató lenne ha egy férfi, a kapcsolat elején megígérné, hogy soha, de soha, nem emel kezet rátok? Még akkor sem, ha rossz fát tesztek a tűzre.
Ijesztő lenne, azt feltételezi a helyzet, hogy nála evidencia a kézemelés de velünk kivételt tesz.
Egyáltalán, milyen barbárok verik a náluk gyengébbeket?
Ez inkább gyanakvásra adna okot. Én arra gondolnék, hogy az előző kapcsolatában már tett ilyesmit és ezért ígér meg ilyet.
Egyébként csak úgy mondom, hogy egy normális férfinál az alap dolog, hogy nem emel kezet a barátnőjére akkor sem, ha történetesen rossz fát tett a tűzre. Az ilyesmit nem szokás külön ígérgetni.
Csatlakozom.
Egy ilyen mondat utan veget is szakadna az ismerkedes.
Szia Balázs, már hiányoltunk.
Amúgy ilyet nem kell külön megígérni, mert kulturált, értelmiségi ember alapból nem emel kezet a párjára. Ez az alsó társadalmi réteg szokása.
Nem. Ezt miért kell szerinted valakinek kiemelnie?
Segítek.
Azért, amiért az " én korrekt/egyenes ember vagyok" , az "én sosem hazudok" is kiemeli, vagy a "bízhatsz bennem" is kiemeli.
Gondolom leesett, van mögötte pszichológia, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!