Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradni egy rossz kapcsolatban?
Miért van az,hogy annyian maradnak egy rossz kapcsolatban,ahol a férfi kihazsnálja a nőt a végletekig,anyagilag stb,de a nő mégsem tud lelépni,pedig van hova,és a pasi is hagyná simán,de valami a pasihoz köti.
Ha a pasi beteg,akkor foglalkozzon vele,a nő dolgai nem érdekesek,vagy ami a nővel történik.Egész nap otthon van,de nem tud elmosogatni,elvárja,hogy mindent a nő csináljon,kihasználja, a nő segíti anyagilag.Egyáltalán,hogy lehet,hogy léteznek ilyen emberek,akik ilyen szinten kihasználják a másikat,és még a nőt cseszi le,hogy nem eléggé figyel rá,amiket mond.A nő mindent megtesz érte,bevásárol,takarít,de ez sem elég egyeseknek.Minden szinten teljesít.Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen,szemét,hogy még ezek után is cseszteti a nőt,ahelyett,hogy megbecsülné,ás hálás lenne neki?
Azert ezt igy ne jelentsd ki, 6 even at jartam mindenfele terapiara, gyogyszereker is kellett szednem, mindent csinaltam, amit a mentalis egeszseg javitasara ajanlanak (etkezesben figyeltem a vitaminokra, edzettem, konyveket olvastam a temaval kapcsolatban, magamnak adtam "kihivasokat") es bar javultam, de nagyon kis mennyisegben, meg mindig messze vagyok egy "normalis" embertol.
Nem mindenki ugyanugy reagal az esemenyekre, nem mindenkinej ugyanazok a genjei (mentalis betegsegek nagyon durva mennyisegben futnak a csaladomban), stbstb. Szoval ne huzd le a sorstarsaidat, ha nekik lassabban vagy nehezebben megy. En sosem adtam fel es nem is fogom, de nem egyszeru.
Én nem értem ilyen kapcsolatokban hogy lehet megmaradni. Kihasználás, veszekedés, üvöltözés, sértődés... Ez normális lenne? Persze mi is szoktunk vitatkozni, de elosztottuk egymás között a lakás körüli tevékenységeket és mindenki kérés nélkül csinálja a dolgát, ennyi. Üvöltözni nem szoktunk egymással, mire is jó ez?
Ha már idáig fajul egy házasság és úgy beszélek a társamról, mint ahogy itt sokan mások, akkor mi értelme van egymás mellett élni?
Én egyébként azt látom, hogy az ilyen kapcsolatoknál egyszer eljön az az ember, aki valamelyik felet kirángatja a langyos vízből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!