Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Maradni egy rossz kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradni egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy annyian maradnak egy rossz kapcsolatban,ahol a férfi kihazsnálja a nőt a végletekig,anyagilag stb,de a nő mégsem tud lelépni,pedig van hova,és a pasi is hagyná simán,de valami a pasihoz köti.

Ha a pasi beteg,akkor foglalkozzon vele,a nő dolgai nem érdekesek,vagy ami a nővel történik.Egész nap otthon van,de nem tud elmosogatni,elvárja,hogy mindent a nő csináljon,kihasználja, a nő segíti anyagilag.Egyáltalán,hogy lehet,hogy léteznek ilyen emberek,akik ilyen szinten kihasználják a másikat,és még a nőt cseszi le,hogy nem eléggé figyel rá,amiket mond.A nő mindent megtesz érte,bevásárol,takarít,de ez sem elég egyeseknek.Minden szinten teljesít.Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen,szemét,hogy még ezek után is cseszteti a nőt,ahelyett,hogy megbecsülné,ás hálás lenne neki?

2018. okt. 9. 14:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem szabad maradni egy rossz kapcsolatban.. de azt nagyon érdemes figyelembe venni, hogy ez abszolút az adott ember személyiségétől függ, hidd el ez mind csupa pszichológia.
2018. okt. 9. 14:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen.Aki önző,nárcisztikus,azzal nem lehet mit kezdeni,mert alapból az marad.
2018. okt. 9. 15:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért változna meg az ilyen "férfi" vagy miért kezdené el megbecsülni a lábtörlőjét, akivel bármit megtehet, mert az túl gyenge ahhoz, hogy lelépjen. Sok ilyen áldozat típus van, az ilyen férgek, mint a kérdésben szereplő férfi pedig ezt nagyon jól le tudják szűrni ismerkedéskor, direkt azt a típust keresik, akin tudnak uralkodni. Aki saját magát nem tiszteli, azt más sem fogja, mint ahogy az általad megadott példa is mutatja. Az pedig, hogy mi vezethet rá egy ilyen nőt a maradásra, az szerintem az önbecsülés hiánya és az elcseszett felnőttkori kötődési minta keveréke, ami egy abszolút fejleszthető dolog lenne, ha az embernek lenne elég kitartása ahhoz, hogy dolgozzon az önismeretén és az önbecsülésén. Arról a szűkebb rétegről pedig inkább nem is mondok semmit, aki vakon megy az érzelmei után, mint valami ösztönlény és mindent hajlandó feláldozni a nagy szerelem oltárán, hiszen ez az egyetlen boldogságforrás az életében..
2018. okt. 9. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

tokeletesen leirta. nekem is nagyon kell erre figyelnem, durvan bantalmazo apa utan. elvegre ezt lattad, az volt a "norma", hogy anyadat es teged ver, mentalisan bantalmaz.

olyan egyszeruen irjak le paran a noket, akik hagyjak, de kivancsi vagyok, ha az o szuleik bantalmaztak volna oket 18 even at es mondtak volna el mindennap, hogy egy rakas ertektelen szarok (mikozben kitunoek voltak a suliban es osszesegeben jo gyerekek), akkor hogyan serulne az enkepuk es hogyan navigalnanak az eletben. :)

2018. okt. 9. 15:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"olyan egyszeruen irjak le paran a noket, akik hagyjak, de kivancsi vagyok, ha az o szuleik bantalmaztak volna oket 18 even at es mondtak volna el mindennap, hogy egy rakas ertektelen szarok (mikozben kitunoek voltak a suliban es osszesegeben jo gyerekek), akkor hogyan serulne az enkepuk es hogyan navigalnanak az eletben. :)"

Bocs, de én pontosan ebben nőttem fel és még vertek is mellé, de pár év kemény munkával és terápiával leküzdöttem és kilábaltam belőle. Amekkora labilis gyenge szar voltam akkoriban, ha ez nekem rengeteg munka árán de sikerült, akkor nem tudom elhinni, hogy másnak nem sikerül, ha eleget küzd érte.

2018. okt. 9. 15:33
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
nálam ugyanez a helyzet csak én férfi vagyok, s engem a feleségem használ ki, s folyamatosan lelki terror van, manipulálás, kihasználás. röviden: nem mentem el vele fagyizni, mert minden hétvégén anyucihoz utazott haza, s elvágta a fagyizás lehetőséget, ezért válással fenyeget. fagyizás alatt érts bármi programot. eltartom, kitartom, modern házban lakik, házimunkát nem végez, csak van mint 1 rakás sz*r, igaz dolgozik, de magára költi, s mégsem tudok kilépni belőle, mert mikor odakerül a sor h, látod ezért akar ő is elválni, mert nem is szeretem. s ne azt higgyétek h vmi nyámnyila fsz vagyok, mert visszaüvöltözök, védem magam, de eljut odáig a veszekedés h kb elmond minden semmitérő embernek, más fószerekkel dobálózik, a szomszéd kertje mindig zöldebb.. ha magára hagyom ezután, akkor egyszerűen lesz*rja az egészet továbbra is, s még ő van megsértődve. nem számít neki h a másik mit gondol mit érez (1állt vannak a másiknak érzelmei? hisz még fagyizni se vitt el...) érzitek? nem volt ilyen 5-10 éve még egyébként, csak látnom kellett volna a jeleket h ezzé fog változni, mert soha nem volt jó semmi.
2018. okt. 9. 16:25
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó bocs én már rég leléptem volna tőled..
2018. okt. 9. 16:28
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
A fizetését jo h magára költi van ilyen buta nő aki lakásért cserébe ilyen fosban marad kalitkában?
2018. okt. 9. 16:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nagyon szereti a pasit.
2018. okt. 9. 18:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Na az én kapcsolatomban is ilyesmik voltak, csak a bökkenő hogy én vagyok a férfi, és ezt a nő játszotta el velem.

Én kb 1,5 év után jutottam oda hogy megjött az ihlet a váláshoz :) hálistennek.

Nehéz kilépni egy megszokott kapcsolatból, még ha az rossz is. De csak azt tudom javasolni mindenkinek hogy ne maradjon benne egy rossz kapcsolatban! Még egyedül is jobb, mint egy ilyen rossz kapcsolatban!

2018. okt. 10. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!