Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradni egy rossz kapcsolatban?
Miért van az,hogy annyian maradnak egy rossz kapcsolatban,ahol a férfi kihazsnálja a nőt a végletekig,anyagilag stb,de a nő mégsem tud lelépni,pedig van hova,és a pasi is hagyná simán,de valami a pasihoz köti.
Ha a pasi beteg,akkor foglalkozzon vele,a nő dolgai nem érdekesek,vagy ami a nővel történik.Egész nap otthon van,de nem tud elmosogatni,elvárja,hogy mindent a nő csináljon,kihasználja, a nő segíti anyagilag.Egyáltalán,hogy lehet,hogy léteznek ilyen emberek,akik ilyen szinten kihasználják a másikat,és még a nőt cseszi le,hogy nem eléggé figyel rá,amiket mond.A nő mindent megtesz érte,bevásárol,takarít,de ez sem elég egyeseknek.Minden szinten teljesít.Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen,szemét,hogy még ezek után is cseszteti a nőt,ahelyett,hogy megbecsülné,ás hálás lenne neki?
tokeletesen leirta. nekem is nagyon kell erre figyelnem, durvan bantalmazo apa utan. elvegre ezt lattad, az volt a "norma", hogy anyadat es teged ver, mentalisan bantalmaz.
olyan egyszeruen irjak le paran a noket, akik hagyjak, de kivancsi vagyok, ha az o szuleik bantalmaztak volna oket 18 even at es mondtak volna el mindennap, hogy egy rakas ertektelen szarok (mikozben kitunoek voltak a suliban es osszesegeben jo gyerekek), akkor hogyan serulne az enkepuk es hogyan navigalnanak az eletben. :)
"olyan egyszeruen irjak le paran a noket, akik hagyjak, de kivancsi vagyok, ha az o szuleik bantalmaztak volna oket 18 even at es mondtak volna el mindennap, hogy egy rakas ertektelen szarok (mikozben kitunoek voltak a suliban es osszesegeben jo gyerekek), akkor hogyan serulne az enkepuk es hogyan navigalnanak az eletben. :)"
Bocs, de én pontosan ebben nőttem fel és még vertek is mellé, de pár év kemény munkával és terápiával leküzdöttem és kilábaltam belőle. Amekkora labilis gyenge szar voltam akkoriban, ha ez nekem rengeteg munka árán de sikerült, akkor nem tudom elhinni, hogy másnak nem sikerül, ha eleget küzd érte.
Na az én kapcsolatomban is ilyesmik voltak, csak a bökkenő hogy én vagyok a férfi, és ezt a nő játszotta el velem.
Én kb 1,5 év után jutottam oda hogy megjött az ihlet a váláshoz :) hálistennek.
Nehéz kilépni egy megszokott kapcsolatból, még ha az rossz is. De csak azt tudom javasolni mindenkinek hogy ne maradjon benne egy rossz kapcsolatban! Még egyedül is jobb, mint egy ilyen rossz kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!