Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az oka annak hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Mi az oka annak hogy sok együttélő pár nem alszik együtt? Mondjuk én is egyedül szeretek aludni. Belebetegednék ha meg kéne hogy osszam az ágyamat.

Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 19:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Mikor meg egyutt voltam a parommal, en sem szerettem egyutt aludni vele. O az a fajta volt, aki osszeolelkezve szeretett volna elaludni, de nekem fel perc utan fordulhatnekom volt, igy mindig eltoltam magamtol, kulonben nem tudtam volna elaludni. Horkolt is, ami szinten zavart. O TV-re elalvos volt, nekem viszont full sotet es csend kell. Valamint en szeretek ugy aludni, hogy az egyik labam derekszogben van, a masik nyujtva, es felig hason vagyok, namost ezt mellette nem tudtam kivitelezni a 140 centi szeles agyon. Ja meg feszengtem kicsit, hogy mi lesz, ha este felkel, en meg eppen elengedek egy szep nagy galambot. xd

Mindezek ellenere szerettuk egymast persze.

2018. szept. 22. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Szoval a lenyeg az, hogy nem az elhidegules az oka. Az alvas kenyes dolog, ha nem ugy alszol ejjel, ahogy az neked jo/ kielegito/ pihenteto, akkor az egesz napodnak annyi.
2018. szept. 22. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
El nem tudnánk képzelni hogy egymás nélkül aludjunk....
2018. szept. 22. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Nálunk egyértelműen elhidegülés az oka. Olyan 7 éven át mindig szorosan összebújva aludtunk. Aztán gyerekünk lett, aki egyáltalán nem oka az elhidegülésnek, sőt, életünk legszebb időszaka volt a születése. Tény, hogy rossz alvó volt és mi is csak úgy voltunk nyugodtak, ha mellettünk volt az ágya. Viszont amikor jött a konfliktus, akkor már jó ürügy volt nem egymás mellé feküdni. JElenleg én fekszem a gyerekágyban, a gyerek meg köztünk, mert az ágyak egymás mellett vannak. Nagyon keskeny a nagy ágy, hárman nem férnénk el. Megpróbáltunk újra együtt aludni, a gyerek is örült, hogy a saját ágyában alhat, de én annyira nehezen bírtam elaludni, hogy majdnem elrohantam egy másik szobába. Úgy éreztem, megfulladok a közelségétől. Mert ráadásul átölelt. Nagyon bántja őt, mert végre megint a gyerekágyban alszok, de nem tudok semmissé tenni 1,5 évet, amikor egy ölelést se kaptam tőle.
2018. szept. 23. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
Mi azért alszunk külön mert nagyon eltér az alvási ritmusunk, kb másfél órával van eltolva. Meg mindketten mocorgunk, most meg vagyunk fázva/allergiások vagyunk és orrot fújunk, a páromnak néha rémálmai is vannak. Ha együtt alszunk akkor másnap hulla fáradtak vagyunk, a családi béke érdekében inkább külön alszunk.
2018. szept. 23. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekunk csak egy szobank van de ha lesz 2 akkor azt is berendezzuk mert ha en koran kelek akkor a felesegem is felebred, viszont ha elozo este kulon alszunk akkor nem zavarom reggel.

Vagy pl ha valamelyikunk beteg.

2018. szept. 23. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Élethelyzet függő a dolog. 140-es ágyunk van, mindketten elég magasak vagyunk, nem kényelmes. Nekem van olyan élethelyzetem (általában 1-2 hét), amikor éberebben alszok, nem tudok normálisan pihenni, a párom pedig horkol, ami alap helyzetben nem zavar, de amikor félig éber állapotban próbálok pihenni, akkor gyakorlatilag semmit nem alszok éjszaka. 2-3-4 nap után szoktunk 1-2 éjszakát külön aludni ilyenkor, hogy kipihenjem magam.

Ezen felül mivel egyébként is rossz alvó vagyok és már van helyünk rá, megrendeltünk egy nagyobb ágyat, amin kényelmesen elférünk.

Akkor is külön alszunk, ha buliból érünk haza, mert a párom ilyenkor még hangosabban, zavaróbban horkol.

2018. szept. 23. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én asszonykám elég nagydarab Ő azt szereti, ha kényelmesen elfér. A nem együttalvás nem azt jelenti nem szeretjük egymást. Másfelől senkinek semmi köze mi miért nem alszunk együtt.
2018. szept. 29. 14:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a párommal, majd együtt szeretnék aludni.
2021. aug. 11. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!