Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy sok együttélő pár nem alszik együtt? Mondjuk én is egyedül szeretek aludni. Belebetegednék ha meg kéne hogy osszam az ágyamat.
Mikor meg egyutt voltam a parommal, en sem szerettem egyutt aludni vele. O az a fajta volt, aki osszeolelkezve szeretett volna elaludni, de nekem fel perc utan fordulhatnekom volt, igy mindig eltoltam magamtol, kulonben nem tudtam volna elaludni. Horkolt is, ami szinten zavart. O TV-re elalvos volt, nekem viszont full sotet es csend kell. Valamint en szeretek ugy aludni, hogy az egyik labam derekszogben van, a masik nyujtva, es felig hason vagyok, namost ezt mellette nem tudtam kivitelezni a 140 centi szeles agyon. Ja meg feszengtem kicsit, hogy mi lesz, ha este felkel, en meg eppen elengedek egy szep nagy galambot. xd
Mindezek ellenere szerettuk egymast persze.
Nekunk csak egy szobank van de ha lesz 2 akkor azt is berendezzuk mert ha en koran kelek akkor a felesegem is felebred, viszont ha elozo este kulon alszunk akkor nem zavarom reggel.
Vagy pl ha valamelyikunk beteg.
Élethelyzet függő a dolog. 140-es ágyunk van, mindketten elég magasak vagyunk, nem kényelmes. Nekem van olyan élethelyzetem (általában 1-2 hét), amikor éberebben alszok, nem tudok normálisan pihenni, a párom pedig horkol, ami alap helyzetben nem zavar, de amikor félig éber állapotban próbálok pihenni, akkor gyakorlatilag semmit nem alszok éjszaka. 2-3-4 nap után szoktunk 1-2 éjszakát külön aludni ilyenkor, hogy kipihenjem magam.
Ezen felül mivel egyébként is rossz alvó vagyok és már van helyünk rá, megrendeltünk egy nagyobb ágyat, amin kényelmesen elférünk.
Akkor is külön alszunk, ha buliból érünk haza, mert a párom ilyenkor még hangosabban, zavaróbban horkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!