Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ti kaptatok már ajándekba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti kaptatok már ajándekba bőrkabátot vagy valódi szőrmekabatot?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáltátok le?

2018. szept. 13. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez olyan ajándék amire nem vágyom. Ha bőr, akkor már műbőr. Egyszerűbb tisztítani.
2018. szept. 13. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Rácsodálkoztam, hogy miért kell a kérdezőnek támadni, aztán láttam, hogy leveleket is küldözget? :O

Amúgy ez a baszatlanozás annyira vicces. Vagy baszatlan lehetsz vagy k...va az ilyenek szerint. De ha ők szüzek, akkor az világ fájdalma és szomorúsága. Lol.

2018. szept. 13. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Tartós kapcsolatban néha elfogadnék egy drágább ajándékot, feltéve, hogy én is tudom viszonozni. De szőr/bőr dolgot nem fogadnék el, mert nem tartom etikusnak. És egyébként az ékszerekért sem vagyok oda. Ha már drága az ajándék, akkor legyen olyan, aminek van haszna is.
2018. szept. 13. 19:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Bőrkabátot kaptam, igaz a családomtól. :)) De gondolom itt párkapcsolatra céloz a kérdező. Úgy még nem, de egyéb ruhát sem. Nem vagyok az a tipikus nő, utálok ruhákat vásárolni (is), csak akkor veszek valamit, ha tényleg szükségem van rá, ezért jobban szeretem ezeket magamnak megvenni.

Szőrmekabátom nincs, az én koromban nem elegáns, csak öregít.

2018. szept. 14. 08:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem. Tuti nem állnék szóba többet az illetővel. Nincs szükségem halott állatokat hordani.
2018. szept. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!