Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti kaptatok már ajándekba bőrkabátot vagy valódi szőrmekabatot?
Nem kaptam.
Ha kapnék, szerintem kiakadnék: nem a stílusom & állatbarát vagyok. Akivel van olyan viszonyunk, hogy ilyen drága ajándékot adna, az csak tudhatná ezt a két infót rólam... ha nem érdekli, az meg szerintem valamilyen szinten bunkóság.
Nem, és nem is fogadnék el senkitől ilyet. Sem bőr-sem szőrme bundát. Soha senkitől.
Ez kb. max. a prostituáltak egyik szokása amikor az aktuális pasit befektetésnek megcsapolják, hiszen ha eladja, máris nyer pénzt belőle.
Kérdező, ha egy nő akar egy bőr-vagy szörme-kabátot azt saját maga megveszi magának, nem az aktuális pasiját csapolja le, az erősebb nőknél mindig így van:)
Bár ez a módi még illik az ócska kis titkárnőnek mondott adminisztrátor egyedre aki lohol a főnöke után:DD Ugye Andika:DD Te aztán tudod mi a dőrgés ez ügyben, volt pár főnök a repertoárodba már:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!