Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet felismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felismerni egy nő valódi életkorát?

Figyelt kérdés

Kínosabbnál kínosabb helyzetekbe szoktam kerülni, mert sok huszonévesnek olyan szarkalábai vannak mint a negyveneseknek, sok huszonévesnek olyan homlokráncai vannak mint a nyugdíjasoknak, illetve sokan annyi mindent kennek az arcukra, hogy el sem tudom képzelni, hogyan is nézhet ki valójában, mennyi idős lehet.

(Tegnap egyik kolléganőmet nem ismertem meg, mert nem sminkelt, én pedig csak néztem, hogy ki ez új, tiszta szeplő csaj? Ja, te vagy az? Eddig hol voltak a szeplőid?)

2018. szept. 8. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Sehonnan.
2018. szept. 8. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

sok huszonévesnek olyan homlokráncai vannak mint a nyugdíjasokna

Szóval néha a huszonéves lányokat 70+ nak nézed? Javaslok egy vizitet a szemészeten. Amúgy mégis honnan tudnád meg egy ember életkorát, ha nem úgy, hogy megkérdezed vagy utánajársz? Ránézésre nem fogod tudni, esetleg vágd félbe, mint a fákat és számold meg az évgyűrűit(poén).

2018. szept. 8. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
A keze elárulja a korát.
2018. szept. 8. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Most lehetne azzal jönni, hogy kérdezd meg. No de a nők utálják, ha az életkorukat próbálják kitudakolni, a legtöbbjük meg is sértődik ilyenkor...
2018. szept. 8. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet pontosan. Huszonévest néztem 40nek 40pluszost meg huszonévesnek. Sokan vannak akik sokkalta jobban néznek ki mint a koruk de ez oda vissza müködik. Legjobb ha kitudakolod kerülővel,bár engem nem érdekel az "illem" simán rákérdezek mert extra hülyeségnek tartom a kor eltitkolását és szégyenlését .
2018. szept. 8. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes, én simán meg tudom tippelni, hogy ki milyen korú, és felismerem smink nélkül, erős sminkben, sőt másik ruhában is. 😑🤔

Nàlad az lehet a gond, hogy nincs női ismerősöd, ezért nem vagy ezekhez hozzászokva.

2018. szept. 8. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán a nyakáról. De egyébként nem mind1, hogy egy fullos nő hány éves valójában? Van aki 40 évesen is egy álomcsaj, amikor mások már igencsak hervadtak, meg van aki 18-20 évesen is egy trampli, amikor még dögösnek kellene lennie.
2018. szept. 8. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A személyiből. :D
2018. szept. 8. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Leginkább onnan, ha rákérdezel. :) Engem rendszerint 25 körülinek tippelnek, pedig 31 vagyok. :D És nem sminkelek.
2018. szept. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!