Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet felismerni a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Hogyan lehet felismerni a nő által küldött jeleket, ha ilyen az alaptermészete?

Figyelt kérdés
Gyakran írják, hogy a nők egyértelmű jeleket küldenek, pl. haj birizgálása, szemkontaktus, mosoly, érdeklődés, stb., amelyek alapján a férfi felismerheti, hogy érdekli a nőt. Azonban mi a helyzet akkor, ha a nő a legtöbb emberrel így viselkedik egy beszélgetés során, ha számára ez a természetes?
2018. ápr. 22. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek nem jelek, vagyis nőkre is így nézek, ha érdekel, amit mondanak. A hajamat meg ha van szabad kezem, birizgálom.

Kérdezd meg, hogy tetszel-e neki.

2018. ápr. 22. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy veled kisebb-nagyobb mértékben MÁS.
2018. ápr. 22. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Én is ilyen mosolygós lány vagyok, szóval hitelesen mondhatom:

-a szemkontaktusnál nem mindegy a hossza sem: aki vonzóbb, ösztönösen 1-2 mp-el tovább nézzük, mint általában. (Vagy ha félénk, akkor eleinte a mindig elkapja a tekintetét)

- ezen kívül többször keresi a tekinteted, még ha el is kapja hamar, de többször rád-rád pillangat ( ha félős lesüti a fejét, de később ismét keresi a szemonktaktust. Inen tudod, h érdekled, hogy ezek emgismétlődnek, nem egyszeri összenézések/fej elkapás)

- reakció keresés: megfigyelheted, hogy társaságban a valami érzelmi téma kerül fel, vagy viccelődik pl, elsőre rád pillant-e. Ugynais ezt én is megfiygeltem, hogy ilyenkor ösztönösen arra nézel egy, aki leginkább érdekel ( érdekel a reakciója, mit gondol stb. akkor is így van, ha pl viccet mond és nézi, te nevetsz-e.)

- felveszi a gesztusaidat, leutánozza pl ahogy ülsz

- nem fordít hátat, hanem mindig feléd fordul: a törzse/lábfeje feléd néz

- másképp viselkedik veled: ha nagyon tetszel neki és zavarban van, általában veled vagy többet, vagy kevesebbet beszél társaságban. ( én pl voltam annyira zavarba az elején, hogy alig nyögtem ki a tőmondatokon kívül valamit, ha kérdezett az illető, míg mással lazán elcsacsogtam mellette)

Van a feniteken kívül még 1-2, de én pl nem feltétlen érintgetek mást, a többi viszont igaz rám. Plusz még a cinkosnézés, amikor szépen nézek és mosolygok az illetőre.

Egyébként legalább 4 pontnak teljesülnie kell, hogy bármit is következtetni tudj. Pl a haj birizgálás önmagában semmit nem jelent, nekem pl szokásom csa úgy, ha elemregek magamban is. Alapszabály, hogy csakis együtt értelmezd őket. Mondjuk nem kell sokat agyalnod rajta, mert ösztönösen megérzi az ember ezeket, ha nem is elsőre, másodikra, de a 3.-4. alkalomnál az ezzel foglalkozók szerint is kapcsolni szoktak már. Szóval túlzottan ne feszülj rá, hogy ezeket listázd, de jó, ha észreveszed.

N

2018. ápr. 22. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, akkor máshogy viselkedik veled, mint a többi férfival.
2018. ápr. 23. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!