Honnan lehet felismerni a hamisított Apple IPad töltöt?
Figyelt kérdés
A barátnömnek is van IPad-ja, de eltörte a töltöjét és elkérte az enyémet. Miután odaadtam, kiderült, hogy van egy hamisított Apple Ipad töltöje, úgyhogy mostmár csak reménykedni tudok, hogy nem a hamisítványt adja nekem vissza. Van néhány dolog amiböl fel lehet ismerni, hogy hamis-e a töltö vagy sem? Kérlek segítsetek!2012. szept. 23. 05:31
1/11 anonim válasza:
Már ennyi bizalom sincs a barátnők között? Hova fajul ez a világ?! o.O
2/11 anonim válasza:
A töltőnek egyedi azonosítója van. Azt kellett volna megnézni.
3/11 anonim válasza:
Nekem több töltőm, és adatkábelem is van.
Ez eredeti:
Ez kamu:
Nem tudom milyet adtál oda, nekem ezek vannak. Adatkábelnél is egyszerű felismerni. Az eredeti kicsit érdes tapintású, a kamu pedig teljesen sima. Ezt most így nehéz lenne elmagyarázni, látnod kéne. Nekem az eredetire, ami a dobozában volt, rá van írva, hogy: Designed by Apple in California Assembled in China. A kamura nincs ráírva semmi.
4/11 Multigod97 válasza:
Zsenikém mindkettő eredeti :)
5/11 anonim válasza:
Rosszul tudod zsenikém, ezzel foglalkozom évek óta, ha nem tudsz valamit, ne pofázzál feleslegesen.
6/11 Multigod97 válasza:
Ez egy 3G- s iphonenak a töltője
7/11 Multigod97 válasza:
Sőt az én ipademnek is ilyen van: [link]
8/11 Multigod97 válasza:
Még egy valami, pont, hogy az első nem az eredeti!
9/11 anonim válasza:
#3 nagyon nagy butaságot mond, nehogy valaki higgyen neki.
10/11 anonim válasza:
Már bocs de mind a kettő eredeti...
Az első a 4s-emhez járt a második meg a 3GS-hez... (nem csak ezekhez jártak de nekem ezek vannak meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!