Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok, ha a párotokkal közös kasszán
lennétek és ő elkezdene körmöshöz járni 3 hetente?
21/35 anonim válasza:
Komolyan pár ezren megy a hiszti? Én is járok, semmit nem szól a férjem. Vagyis de, annyit, hogy "Mikor mész, addig vigyázok a lányunkra." De a "közös kassza" még mindig nem azt jelenti, hogy a te pénzedet költi el... :D
2018. szept. 14. 10:27
Az egyik férjes hölgyismerősöm a varrónőjéhez járt aztán kiderült,hogy az illető férfi és nem is szabó.Tehát jobban jársz ha a műkörmöshöz jár az legalább látszik
2018. szept. 14. 15:37
23/35 A kérdező kommentje:
24/35 Hotibó válasza:
Én azt mondanám neki, cserélje le a körmösét. Egy profin, szépen megcsinált köröm
5-6 hetet simán kibír. 🤣😂🤣
2018. szept. 15. 09:29
Nem szereti a műkörmöket de amúgy én sem. Közös kasszàn vagyunk. Magàval a ténnyel, hogy költök magamra, semmi baja nem lenne. Èvente 100-150 ezret költök könyvekre ( ez van, szeretek olvasni), ő pedig ugyanennyit a kàrtyàira mert jàték mellett gyűjti is őket. Soha semmi gond nem volt ezekből.
2018. szept. 15. 19:23
26/35 Szitibo válasza:
Van egy sejtésem, hogy ez vagy a férfi édesanyjának, vagy munkatársának a megjegyzése után jutott az eszébe. Ha majd nem tud dolgozni vele, úgy is befejezi a műkörmözést. Ha majd nem tud időben elmenni, hogy feltöltesse és csúnyának érzi, szintén abba hagyja. Ha a haját festettné, kétszer annyiba kerülne, az sem tetszene, inkább legyen mákos vagy ősz a haja?Milyen társ az ilyen, akinek nem fontos, hogy jól érezze magát nap mint nap a párja?Attól is függ ez, hogy hol dolgozik a hölgy, lehet, hogy a munkahelyen is fontos, hogy csinos, szép, különösen ápolt legyen! :)
2018. szept. 17. 06:08
Orulnek, hogy igenyes, csak izleseseklegyenek.
Kerdezo, te mire koltesz csak magadra es mennyit a kozoskasszabol? Szerintem neked egyedul kene elned.
2018. szept. 17. 08:06
Az komoly, hogy ez egy kérdés. A közös számlátokra gondolom ő is betesz pénzt. Miért probléma az, ha szeretne szebb lenni, jobban érzi magát attól a körömtől? Nekem ezt a férjem sosem kérdőjelezné meg. Tudja, hogy, ha épp kajára kéne az a 3000 Ft úgysem mennék, de addig, örül is neki, ha törődök magammal.
2018. szept. 17. 09:28
Aztar00hadt, hogy nézhet már ki az az 5-6 hetes köröm :DDD
Azt elhiszem, hogy ha jól van megcsinálva jó anyagból, akkor nem pattog, kopik le, na de csak lenő ennyi idő után... nagyon igényesen nézhet ki :D
(Nekem pl 2 hetente kell mennem géllakkoztatni, soha nem kopott még le a lakk, de ennyi idő alatt simán lenő)
2018. szept. 17. 11:28
30/35 anonim válasza:
Az en parom is jar, 3hetente gellakk...en meg otthon vagyok a csemetevel...
Kedves kerdezo! Te hany sört iszol meg 1honapban, mig az asszony 1et sem?
En kifejezetten orulok, h eljar szepitkezni, ha nem lenne ra neki akkor en adnek neki ;)
2018. szept. 17. 17:26
Kapcsolódó kérdések: